Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Problem Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wgralem warrocka bo chcialem znowu zagrac po roku czasu. Po wgraniu wszystko sie ladnie zupdatowala itd moj problem jest taki ze gdy HS sie zaladuje włacza sie normalnie warrock ale gdy sie pojawi ekran startowy (taki jak w zalaczniku) to po 2-3 sekundach warrock sie wylacza bez zadnego bledu ani nic tylko sie wylacza do pulpitu . prosil bym o szybka odpowiedz

Z gory dzieki Pozdrawiam

Dawid1

dawid228a.png
Opublikowano

Nie wiem za bardzo co to może być. Powodów tutaj może być tysiące, bo opis jest bardzo lakoniczny i wiele nie mówi.

Możesz profilaktycznie sprawdzić czy antivirus nie poblokował Ci plików gry wchodząc do kwarantanny twojego antivirusa lub spróbować cofnąć patcha.

Ale nie wiem czy to coś da bo mało co można wczytać z twojego opisu.

Zanim cokolwiek zrobisz spróbuj uruchomić WR w wersji niemieckiej lub tureckiej.

Całkiem prawdopodobne, że masz walnięty plik od twojej wersji językowej. Sądzę, że w twoim przypadku jest to angielska wersja.

1373662483-U83583.png

Opublikowano (edytowane)

szczerze mówiąc nie mam antywirusa :D to mi nie blokuje, zmieniłem język ale i tak to samo

reinstal zrobię może zadziała

Jednak Reinstal nie podziałał ale dzięki za pomoc

Edytowane przez dawid1
dawid228a.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...