Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] DMG Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz drugi. Nie chodziło mi od dmg na miecz tylko na skile czy jest wgl bo pobrałem już index oraz kilka różnych pc oraz pc2 nic nie działa robię zgodnie z instrukcją

jedyne co się dzieje to jak stoję to bije mobki samo z siebie dmg na skille nie działa aczkolwiek widać tak jakby kilka razy uderzał ale dmg nie widać oraz nie wybija nic. Czy mógł by ktoś dokładnie opisać jak to zrobić żeby dmg na skile działał.

Z góry dzięki.

Aha i nie chodzi mi o żadne whitehacki czy jakoś tak ani 1hit killery.

Opublikowano
DMG Hack :

Jest to hack ktory umozliwia wieksze DMG ze SKILLI generalnie moze on pomnozyc nasze uderzenie od 6-12 razy ! Przedstawie wam film o DMG hack nagrany przez MMT :

To jest ukryta treść, proszę

Cytat z Poradnika od MrPiotrek122

Wszystkie linki , tematy , informacje zwiazane z dmg hackiem i 1 hit killerem , waithackiem znajdziesz w tym temacie :

To jest ukryta treść, proszę

Zanim napiszesz następnego zbędnego posta, zajrzyj do spisu .

Opublikowano

to dla czemu piszesz o czymś czego nie chce powiedziałem dokładnie że nie chce żadnych whitehackow ani nic tylko dmg na skille więc mi nie mów że to nie potrzebnie pisze bo szczerze mówiąc ten whitehack jest nie potrzebny ;) jakieś g.... latasz i samo bije ehh.

mi chodzi jedynie o dmg hack na skile bo bym się przeszedł do lochu małp ninją i na chmurę po medalki żeby kasę zarobić

bo w jedym poscie pisze że działa a w 2 nie wiec nie wiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...