Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mexortis

xXx ANARKI xXx

Ocena  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak Oceniasz Serwer i Team

• Bardzo Dobrze +
      11
    • Pora?ka -
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja na tym serwerze popełniłem wielki błąd biorąc team, niezrównoważony psychicznie.

Ale mam nadzieje że wam to wynagrodzę

Pozdrawiam

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

A tak dokladniej kiedy masz zamiar wprowadzic ta mape? Po 115 to juz zenada expic w grocie v2.

nie regulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Piszesz,żeby swoje żale wylewać na forum serwera a nie tutaj ? Właśnie tu jest do tego najodpowiedniejsze miejsce,bo przynajmniej tu ludzie zobaczą jak naprawdę wygląda gra na tym serwerze.Wewnętrzne forum to raczej kpina.Właściwie tam się tylko prowadzi monologi,bo nikt z teamu tam wogóle nie zagląda.Wystarczy spojrzeć w dział problemy i przekonać się o tym jaką to wielką pomoc niesiecie.Pewnie najchętniej byście ten dział całkiem zamknęli,żeby gracze nie zawracali wam głowy problemami,bo według was jest wszystko w porządku i to wina graczy,że coś jest nie w porządku.

Gdybyś miał trochę honoru,to powinieneś się wstydzić i przepraszać za choćby jeden bug,a nie pytać czy ktoś wymieni conajmniej 10.A jak tak mocno chcesz,żeby ci wymienić conajmniej 10,to proszę bardzo :

- zbugowany jubiler w dt (nie ulepsza i nie przenosi)

- zbugowane bronie i zbroje z is (nie da się wkładac kd - GM nie wymieniają)

- zbugowana sura od ulepszania (nie ulepsza wielu rzeczy,np hwang woj)

- zbugowane bony (np.absy na magię są duże a dają tyle co na pl - 30 na magie w białym hwangu a daje 21)

- zbugowane nagrody od biologa (wartości znikają po relogu)

- zbugowane misje biologa (są czerwone konary a misji brak)

- zbugowany koń szefa gildii (wogóle się nie pojawia)

- cofa exp bijąc złote goryle i lordy

- zawiesza się exp na wężowym polu (stoi w miejscu)

- zbugowany pierścień tp (nie przenosi na niektóre lokacje)

- zbugowany zakup bryłki (wcale się nie da)

- zbugowane tp do małżonka (z niektórych map wogóle nie działa)

- zbugowany klient (bug buga bugiem pogania)

- zbugowany szept (wywala z gry jak się go chce użyć)

- zbugowane setou w grocie (łucznicy i mistyki nie biją z daleka)

- brak dropu z lorda i ripera na wys lv (nie o to w tym wszystkim chodzi,zeby grać dropkiem,tylko główną postacią expić i zarabiać)

- brak zabezpieczeń (ataki ddos,włamy na konta - śmieszne tłumaczenia,że sami dajemy komuś hasła)

- postaci nie da się usunąć

Dalej wymieniać ?

Jeśli któregoś podpunktu nie rozumiesz,to chętnie rozwinę.

Zaraz pewnie napiszesz,że to nie prawda,że wymyślam coś,albo że tak ma być.Ci co grali,albo grają to wiedza o czym mówię.

Opublikowano

Tak pokrótce odp. Cofa exp niezależnie od lv. ( zarówno na 90 jak i na 115).Wymaina broni - stał GM i dwie osoby ze zbugowaną bronią - napisał,że tak musi być...Misja z konarami - niedługo ma wejść...znaczy 115 lv to za mało żeby się uaktywniła ? Szeptu nie mam zbugowanego i wcale nie trzeba waszego klienta,żeby działo prawidłowo,ale mnóstwo osób ma i klienta i launchera i nadal wywala.Setou w grocie - gracze się tak przyzwyczaili,że łucznicy "lepią się" - to żeby było łatwiej expić i nie schodzić z konia (zajrzyj na pl jak to powinno wyglądać. łucznik to łucznik i ma bić z dystansu).

Generalnie napisałem prawdę,a ty tylko obiecałeś poprawę / naprawę.Chyba to już trochę za późno,żeby ratować tonący okręt.Opinia poszła w świat i z tą nazwą się będzie cały czas kojarzyć.Obym się mylił.Życzę wszystkiego najlepszego.

Opublikowano

leszek144 : to co ty za team bierzesz ;] bez doświadczenia,nie poważni... (bez obrażania)

Edit : Admin jak najbardziej w 100% doświadczony ...

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ze tak powiem leszku tez zwracam honor z tym szpitalem, ale z tymi mandatami to troszeczkę przesadziles, zamiast chwalic sie na mpc jak to nie rozważnie jezdzisz, to wiesz do serwera i zajac sie soba, a co do tych przekroczen to sie czlowieku zastanow jak przypierdolisz w drzewo lub w drugi samochód, pokazales brak rozwagi oraz jakiego kolwiek myslenia jesli chodzi o zycie drugiej osoby a nawet swoje..

lownfast

Opublikowano

Czy Ja Wiem.

GM szukał jak na razie Pewnie Dla Testów.

Teraz Wybierze Lepszych.

Client Dzisiaj Wieczorkiem.

84520764.jpg

Sygna By Kolega

:)

minusy.png

Opublikowano

Client już jest.

Przeniesiony serwer, info na stronie. www.mexortis.pl

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...