Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 6h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dostałem na aIwnecie bana na 6h (SAF), przypomniało mi się że moja karta sieciowa posiada możliwość ręcznej zmiany adresu MAC więc zaraz wziąłem się do roboty.

Niestety, przy próbie odpalenia gry wyskakują dwa powiadomienia, może ktoś z was wie jak to dalej pchnąć?

pozmianiemac.jpg

po wciśnięciu ok,wyskakuje kolejne:

pozmianiemac2.jpg

Opublikowano

Powinieneś ściągnąć od nowa MW2, albo zainstalować kupioną wersję, jak możesz zmieniać MAC`a to najlepiej sobie ściągnij ripa, miej go w archiwum ciągle i jak przyjdzie znowu pan zły-niedobry SAF, to zmieniasz MAC`a i od nowa wypakowujesz i grasz.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Z poradnika na ominięcie bana na alterze, ściągnij ten drugi plik iw22_fix.exe, odpal i wszystko będzie grało.

O widziałeś, tak myślałem że to kwestia podmiany/zmiany jakieś pliczku. Aktualnie 6h minęło, ale jak się ponownie zdarzy to przetestuje. Jeśli zadziała poleci plusik :)

Opublikowano (edytowane)

iw_22 fix resetuje kart sieciowe i musisz resnąć kompa, będziesz miał znowu domyślny mac. Jedyna opcja na zmiane xuid(tym samym pozbyca sie SAF) to zmiana maca w eepromie karty sieciowej lub tak jak u mnie w kości biosu. Możesz też spróbować programu aiw ban evade ale większości to nie działa.

Nie wprowadzajcie w błąd żeby pobierać gre od nowa i wypakowywać cały czas xD 6 godzinny ban(lub dożywotni xD) zapisuje się na serwerze aiw, nic nie można zrobić tylko zmienić xuid. Czasami SAF wyskakuje bo są jakieś bugi w kliencie aiw, w rzeczywistości nasze xuid nie jest zbanowane, wtedy niby działa to ponowne zainstalowanie, ale wystarczy przecież odpalić gre w trybie okienkowym, albo usunąć configi.

Edytowane przez Brucie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...