Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine 5.4 Pomocy

Marlboro

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

jest taka zakladka jak "szukaj" wiem ze juz byl poradnik z CE wlasnie z fms jak znajde dam edita ale rowniez poszukaj sam xdl[

Opublikowano

Ale jak to on zrobił ja też tak chce dajcie poradnik jak możecie ja nie umiem robiłem z roznymi poradnikami ale widać w całym panelu w miejscu na broń fmsa a w torbie miecz od 1 i wogule tylko tam w miejscu na bron fmsa widac

Sry za blendy

Opublikowano

Dam przykład.

Wydropił Ci fms + 1. Robisz z niego w CE fms + 9 i mi go pokazujesz. Ty widzisz fms + 9, a ja fms + 1 Proste?

Krótko : FMS ulepszony w CE NIE ma zwiększonych obrażeń, INNYM graczom pokazuje się "prawdziwy FMS" (+ 0 np.)

@down

On pewnie chce zrobić screena i kolegom się pochwalić ;d

Opublikowano

a to nie lepiej dropnąć +0 i zrobić +9 lepiej się wozisz w metinie a na +9 to nie problem liczą się chęci i szczęście

GRAFIK SZUKA PRACY

projektmoj.jpg

klama.gif

Tworzenie stron od podstaw

Przyjmę Pojedynek

Opublikowano

sposob na eq bez kowala i kupowania jest prosty zabijasz go kradniesz mu ubranie przebierasz sie za niego i udajesz ze ulepszasz chowasz szybko do plecaka eq +8 i mowisz ze spaliles wyzywaja cie a ty to olewasz i kradniesz innym dalej eq tak jak to robi nasz kochany kowal

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
  • Dodaj nową pozycję...