Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam TEAMu na serwer dedykowany

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam paru(nastu) osób, które mają pewien staż z Minecraftem i wiedzą co i jak poukładać na serwerze, aby działał.

NIE CHCĘ, ABY BYŁY TO OSOBY, KTÓRE MÓWIĄ, ŻE "NAPISAŁY PLIKI SERWEROWE" CZY "PRACUJĄ DLA MOJANGU".

Takie osoby odrazu ignoruje i wyśmiewam.

Serwer porządny, dedykowany. Stać pewnie będzie długo, jak i cała sieć serwerów. Proszę o poważne podania.

Proszę napisać swoją kandydaturę w podanym wzorze:

[b]Nick:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Możliwość rozmowy na TS: Tak/Nie (niepotrzebne usuń)[/b]
[b]Długość stażu gry w Minecraft:[/b]
[b]Opisz siebie:[/b]
[b]Co mógłbyś wnieść do gry:[/b]
[b]Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera:[/b]
[b]Premium: Tak/Nie (niepotrzebne usuń)[/b]

Pozdrawiam.

PS. Osobiście nie stawiam serwera. Ktoś inny go stawia. Przejrze temat i dam kontakt wam do sponsora, jak nie będzie problemów.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick:rumcajs12

Możliwość rozmowy na TS: Tak

Długość stażu gry w Minecraft:ok 1 roku

Opisz siebie:Hmm... siędze długo na kompie , Lubie Minecrafta jestem sympatyczny i szybko nabieram znajomości

Co mógłbyś wnieść do gry:napewno bym był pomocny dla innych

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera:Tak

Premium: Tak

Zbieram +

Opublikowano

Nick: krystian1252

Długość stażu gry w Minecraft: 6 miesięcy

Opisz siebie: Jestem krystian i oprocz minecrafta mam zycie prywatne na serwerze mogl bym spedzac od 2 do 3 godzin dziennie w weekendy troche wiecej lubie grac z kolegami w pilke nozna a potem jak przychodze do domu to lubie sie po ciezkim dniu w szkole zrelaksowac przed minecraftem.

Co mógłbyś wnieść do gry: Mogl bym pomoc rozbudowac miasto powiem szczerze nie znam sie na modach/pluginach i takich tam. Moge rowniez pomoc tlumaczyc rozne rzeczy z jezyka angielskiego poniewaz mieszkam w UK od 3 lat.

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera: Oczywiscie jak mozna innaczej

Premium: Nie

GG: 7726954

email: [email protected]

Opublikowano

Nick: Mechu

Możliwość rozmowy na TS: Tak/Nie Tak

Długość stażu gry w Minecraft: Pół roku ?

Opisz siebie: Miły wesoły ogarniety surowy.

Co mógłbyś wnieść do gry: napewno dobra atmosfere

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera: OCzywiście

Premium: Tak/Nie Niestety nie ;/

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Nick: TheBlasterPL

Możliwość rozmowy na TS: Oczywiście, lecz najlepiej po 16 lub w okolicach 19 ;]

Długość stażu gry w Minecraft: Zaczynałem od Alphy 1.2.2 (Jak się nie mylę to będzie około Rok i 7 miesięcy temu) .

Opisz siebie: Miły, małomówny, cierpliwy ... A szczególnie dostosowujący się do atmosfery gry, oraz zasad panujących w niej .

Co mógłbyś wnieść do gry: Dobrą, miłą atmosferę .... Dużo kreatywności i nie tylko .

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera: Tak, wnosił bym nowe pomysły, zachęcał do wspólnej pracy, oraz pomagał nowym graczom .

Premium: Tak .

Opublikowano

Nick:Rebirth

Długość stażu gry w Minecraft:z 5-6 miesiecy

Opisz siebie:Mam na imie Mateusz pochodze z mazowsza ze sredniej miejscowosci Żyrardoów glownie interesuje sie koszykowka i dziewczynami jak chyba kazdy chlopak w moim wieku

Co mógłbyś wnieść do gry: napewno dobra i bardzo potrzebna pomoc nowym gracza dopilnowanie porzadku itp

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera:glupie pytanie jesli bym tego nie robil to nie mialbym po co skladac tutaj tej propozycji

Premium: Nie "ale mam zamiar kupic"

Opublikowano

kodexior wybierz kogos juz

Spokojnie. Wybiorę najdojrzalsze odpowiedzi.

Wszystko w swoim czasie.

Narazie ich mało, a kolega z "dziewczynami" w opisie mnie rozbawił :>

Polać mu.

PROSZĘ TEŻ O DOPISANIE KONTAKTU !!!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nick:Elen

Długość stażu gry w Minecraft: Około roku.

Opisz siebie: Mam na imię Karol. Jestem: Miły, przyjacielski, zawsze stara się pomóc, nikim nie gardzi(no może poza dziećmi Neo), potrafi rozwiązać prawie każdy problem, z chęcią wysłucha innych, zawsze kiedy ktoś o coś poprosi stara pomóc mu się jak najszybciej pomóc. Interesuje się muzyką, grami, konsolami, dziewczynami i sportem.

Co mógłbyś wnieść do gry: Miłą atmosfer, wszelaką pomoc związaną z grą, ciekawe pomysły na budowle, "let's play" z serwera (?), ciekawe eventy,

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera: No pewnie. Zawsze jestem chętny do współpracy. Przecież w grupie raźniej.

Premium: Nie. PayPal mnie zawiódł. Ale podejrzewam że jutro kupie.

Kontakt:

e-mail: [email protected]

lub

gg: 5053752.

Pozdrawiam Jack_

Zbyt duża sygna

~Man

Opublikowano

Nick: PIeSX i Barlots.

Możliwość rozmowy na TS: Tak Ale wole GG bo nie mieszkam sam w domu.

Długość stażu gry w Minecraft: Nie wiem nie gram dużo w MC. Bardziej mnie interesuje tworzenie serwerów, niż sama gra.

Opisz siebie: Co tu pisać, interesuje mnie informatyka. Uczę się języka PHP. Kocham wszelkie linuxy i BSD a windowsy omijam jak tylko mogę. Dla mnie postawienie czystego serwer na linuxie to niecałe 3 minuty. Od pluginów jest już Barlots jest on mistrzem. Razem się uzupełniamy. Ja zajmuję się na serwerze systemem i działaniem javy a on pluginami i konfiguracją.

Co mógłbyś wnieść do gry: Mamy już działający serwer FB i pracujemy nad serwerami innych typów. Gdybyśmy się dogadali możemy od razu uruchomić serwer z gotową mapą i graczami którzy tam grają!

Czy współpracowałbyś z resztą zespołu serwera: Sam teraz prowadzę z Barlotsem serwer Craftland.PL i na razie wszyscy się dogadujemy. Jednak zanim powiem "TAK" muszę poznać resztę zespołu.

Premium: NIE Nie mam bo nie gram w MC. Posiadam tą grę tylko do sprawdzenia efektów mojej pracy z serwerem.

Kontakt GG 4071618

Oczywiście to jest wstępne podanie jeżeli chciałbyś z nami współpracować musimy poznać warunki jakie stawiasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...