Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genialny pomysł na EG nie laguje!

eXtreemPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawię sposób na darmowe EG lepszy niż Zmiana proxy lub AOL ponieważ samo zmienia nam ip na USA + nie laguje!

Wchodzimy Na stronę KLIK

Ściągamy i instalujemy i robiimy Connect On

Jeśli się zrobiło wchodzimy na NK i wbijamy w jakąś gierkę wybieramy to co się kupuje te monety lub coś innego zależy jaka gra no i dalej kilkamy na opcję na którą nas nie stać i kliakmy doładuj następenie przeniesie nas na stronkę doładowywania zjeżdżamy na dół i klikamy zakładkę za darmo. Wykonujemy polecenia które są podane obok napisu "bezpłatne"

Sposób znaleziony przez ZangetsuMs1

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Gość BooG123
Opublikowano

Działa ale nie wiem jak wypełnić na 50 Euro Gąbek. ; D

Opublikowano

Jak wy to robicie ze macie te Eurogabki? Jak tam wszystko jest po angielsku a ja slaby jestem :P jakies same rejestracje sa i nie rozumiem tego.

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

mi nic nawet z translatorem nie wychodzi. ;/ ja cos proboje i nic mi nie wychodzi.;/ moze ktos nagra jak to robi ? :D latwiej bedzie bo nie umiem tego zrobic.

lapsik.jpg

Opublikowano

Nie działa jak się już połączy to niby działa ale żadna strona nie chce mi wejść . Mam wyłączonego i antywirusa i firewall'a więc nie wiem w czym tkwi problem :angry:

Opublikowano

moze ktos powiedziec jak to zrobic? bo tam jakies same dane trzeba wypelniac a jak sie wypelni to co dalej?

lapsik.jpg

Opublikowano

Lol dzieci, powinnyście mu dawać + za to że znalazł taki sposób, thx mam 700 eg :).

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Lol dzieci, powinnyście mu dawać + za to że znalazł taki sposób, thx mam 700 eg :).

Na pewno dal bym mu plusa nawet bym mógł założyć drugie konto i dać mu tego plusa tylko niech mi odpowie .

Nie działa jak się już połączy to niby działa ale żadna strona nie chce mi wejść . Mam wyłączonego i antywirusa i firewall'a więc nie wiem w czym tkwi problem :angry:
Opublikowano

A jak wy robicie ze macie te 700 EG?? Co wy tam wypelniacie w ogole? bo ja cos nie moge tego zrobic.;/

lapsik.jpg

Opublikowano

Na pewno dal bym mu plusa nawet bym mógł założyć drugie konto i dać mu tego plusa tylko niech mi odpowie .

Słuchaj to działa na mozilli... więc nie wiem jaki masz problem... inni nie mają takich problemów. Poprostu re-install i wszystkie funkcje i wgl.. a stronek wgl nie laguje.

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Sprawdzałem na Operze , Firefoxie i Google Chrome reinstall był wszystkiego co może mi w tym przeszkodzić i dalej nic ;)

Opublikowano

mam problem jak chce wziąć to wyskakuje strona

http://127.0.0.1:895/config/?action=connect〈=eng&afd=1305793089&afc=8155AB1BC950C0CA839B35FB9180190E

i wyskakuje na niej Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem 127.0.0.1:895.

Opublikowano

Program spowalnia internet, zostawia duzo wpisów w rejestrze, programu nie da sie odinstalowac calkiem bo pozostawia po sobie pliki. Wiem cos o tym bo pare miesiecy temu sam z tego programu korzystalem i wkoncu musialem zrobic formata.

Plusem jest omijanie transferow adresu IP np. na stronach z filmami itd.

Opublikowano

moze ktos powiedziec jak to zrobic? bo tam jakies same dane trzeba wypelniac a jak sie wypelni to co dalej?

Jeżeli nie ogarniasz angielskiego na poziomie 5klasy to nie dla ciebie te forum a przecierz chyba nie trudno jest napisać np:

Jan

Kowalski

zip: 10132 ( z New York)

New York

Stan: NY

jak czegos nie umiesz to KLIK, nie które rzeczy trzeba brać na logike bez względu ile masz lat

Opublikowano

A które ankiety najlepiej robić ? Bo ja zrobiłem ze 3, i już dwa dni nie dostaję €GB.

aha.

Opublikowano

Ja dzisiaj wypełniłem ponad 20 ankiet itp, i nic jak miałem 0 EG po 2h mam nadal 0. Wypełniam ankiety zmyślonymi danymi tak jak to nie którzy robią ale jakoś nie widać efektów.

Opublikowano

Program działa jak najbardziej. W firefoxie w opcjach musiałem tylko zmienić w ustawieniach sieci"automatycznie wykrywaj sieć proxy".

Reszta zależy od szczęścia i znajomości angielskiego, nie tylko na poziomie 5-tej klasy, szczególnie jeśli ktoś w 5-tej klasie miał rosyjski.

Nie wszystkie dane mają być lipne. Mail musi być prawidłowy ,bo trzeba zatwierdzić link aktywacyjny itp.

zip kody usa tu: http://www.zip-area.com/ , a ulice google maps.

powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...