Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 mod

Witam!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo przepraszam, ale po co skan do pliku z rozszerzeniem .py?

Jakby co spróbuj wkleić to : http://www.speedyshare.com/files/28488363/serverinfo.py

Scan(niech już będzie) :rolleyes:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0ca63f92ba762c9fe8e9cd88771794020a1f821aa2c8e8defca0758534efce7d-1305548252

Jeśli ci pomogłem, wejdź tutaj :

Kliknij i zaznacz wszystkie kółka aby pomóc innym.

sigpic1_2.gif

Opublikowano

Zapomniales tam dodac jednej klamerki w 166linijce :P Ale nie dziala... Wpisuje id, haslo i pisze "Zostaniesz polaczony z serwerem."

Ale masz + za dobre checi.

Opublikowano

@Up, nie działa. Również dołączę się do autora z prośbą o kamermod'a pod ten serwer.

Staram się jak mogę pomagać użytkownikom MPCforum oraz pisać sensowne i poprawnie gramatycznie i ortograficznie pisać posty.

Zbieram +siki : )

Opublikowano

Można jaśniej, najlepiej czystą paczkę dać, która zawiera wszystko co trzeba dodać do czystego metina2 z 2008/2009/2010 r.

Staram się jak mogę pomagać użytkownikom MPCforum oraz pisać sensowne i poprawnie gramatycznie i ortograficznie pisać posty.

Opublikowano

Dzięki :))

• 10 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...