Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] CoD: MW3 Multiplayer.

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem stronę, na której znajdują się oficjalne screeny z bety multiplayera MW3 (po 2 latach testów, nareszcie jakieś info). Znajdują się tam zdjęcia postaci i broni.

Link:

http://kotaku.com/5801353/

Znajduję się tam także lista nazw map, które będą wykorzystane. Myślę, że te informację rozpalą waszą ciekawość i zniecierpliwią, bo jeszcze tylko pół roku do premiery.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, jeżeli to będzie tak wyglądało to będzie super.

medium_10.160.20.191-image2.png

Nie chciałbym aby popełnili te same błędy co z MW2 czy BO naprawdę powinni popracować nad tą grą, jeżeli chcą osiągnąć mega sukces, bo BF nie wyda, byle czego. Ogólnie po obejrzeniu tego co pokazałeś jestem nastawiony pozytywnie.

Opublikowano

Do tego część fabuły(źródło: CDA)

Modern Warfare 3 zaczyna się podczas epilogu Modern Warfare 2. Stany Zjednoczone znajdują się pod naporem sił rosyjskich, nacjonalista Vladimir Makarov jest na wolności, kapitanowie John "Soap" MacTavish i John Price ranni podczas ucieczki z rosyjskim intrygantem, znanym jako Nikolai.

Uciekając do Dharmasala w Indiach, trójka bohaterów zostaje zaatakowana przez ludzi Makarova. Podczas wymiany ognia ujawnia się Yuri - oddany pracownik Nikolaia. Ponieważ miejsce nie jest bezpieczne, bohaterowie opuszczają je na pokładzie helikoptera.

Następnie akcja przenosi się na nowojorski Manhattan, gdzie Rosjanie przypuszczają morski atak na miasto od strony rzeki Hudson. Wygląda na to, że słynne okręty U.S.S. Intrepid zostały zniszczone. Do obrony amerykańskiego miasta zostają wezwane siły Delta Force. Gracz wciela się w rolę Frosta, członka oddziału Delta Force pod dowództwem Sandmana. Celem misji jest zajęcie wieży na szczycie nowojorskiej giełdy, aby umożliwić Amerykanom kontratak.

W trakcie misji oddziały Delta wylatują z miasta na pokładzie Blackhawka i ostrzelają wrogie helikoptery, aby przebić się do portu i uśmiercić rosyjskiego "kreta", który zarządza atakiem.

Potem gra znowu przenosi nas do Price'a, Soapa i Yuriego, szukających Makarova w Afryce. Spotykają się z lokalnym handlarzem bronią, który wspomina im o transporcie broni chemicznej przeznaczonej dla Makarova. Bohaterowie wyruszają do Sierra Leone, aby zabezpieczyć broń przed afrykańską milicją.

Po zakończeniu nowojorskiej misji czas akcji skacze naprzód o pół roku, gracz zaś wciela się w rolę rosyjskiego agenta, który ma chronić prezydenta Rosji podczas podpisywania traktatu pokojowego z władzami USA. Jednakże, rządowy samolot zostaje zaatakowany przez porywaczy, którzy chcą ująć prezydenta i jego córkę. Prezydentówna ucieka, jednak sprawcą zamieszania okazuje się Makarov, który po wejściu w posiadanie specjalnych kodów rozpoczyna ofensywę przeciwko Stanom Zjednoczonym.

Następnie, gracze wcielą się w członka SAS, którego zadaniem jest zatrzymanie dostawy broni masowej zagłady do londyńskiego portu. Wtem rozpoczyna się wymiana ognia, a agenci są ścigani w obrębie podziemi Londynu. Misja kończy się serią wybuchów nieoznaczonych ciężarówek przed budynkiem Parlamentu, co skutkuje wydostaniem się śmiercionośnego związku chemicznego.

Tymczasem kilka innych miast i baz wojskowych w Europie zostaje zaatakowanych przez rosyjskich agresorów, giną dziesiątki tysięcy ludzi. Serie chemicznych ataków torują Rosjanom drogę ataku na kontynent europejski.

Price odkrywa, że handlarz bronią, z którym bohaterowie mieli wcześniej do czynienia, okazał się oszustem. Kapitan wyrusza do Somalii, aby przesłuchać zdrajcę. Ten w końcu wyznaje, że w Paryżu znajduje się Volk - prawa ręka Makarova.

Akcja w tym momencie przenosi się do Hamburga. Wchodzimy w skórę amerykańskiego czołgisty, który bierze udział w obronie miasta przed rosyjskimi oddziałami, dysponującymi wsparciem dywizji opancerzonych. Obrona nie powiodła się, Hamburg upada, a my powracamy do Price'a i spółki, którzy znajdują się w Paryżu. Znów wcielamy się we Frosta, który ramię w ramię z wojskiem francuskim uderza na siedzibę Volka w miejskich katakumbach. Potem mamy do czynienia ze zmianą perspektywy - jesteśmy artylerzystą na pokładzie AC-130 i z powietrza kontynuujemy operację, którą rozpoczynaliśmy jako Frost.

Po pojmaniu i przesłuchaniu Volka, Frost dowiaduje się, że Makarov ma umówione spotkanie w hotelu w Pradze. Gracz kontroluje Yuriego i Soapa, prześlizgujących się do miasta kontrolowanego przez Rosjan i organizują zasadzkę na Makarova w kościelnej dzwonnicy. Główny czarny charakter wyczuwa jednak podstęp i ucieka. Bohaterowie znajdują się więc w niekorzystnej sytuacji i muszą wydostać się z miasta, w którym zostali zdemaskowani.

Po udanej ucieczce Yuri prowadzi ekipę do jednej z głównych baz wypadowych Makarova w czeskich górach. Bohaterowie przeszukują miejsce pod kątem przydatnych wskazówek. Odkrywają, że Makarov więzi prezydenta i próbuje od niego zdobyć dalsze kody. Co więcej, zdobył namiary na prezydencką córkę, przebywającą aktualnie w Berlinie. Bohaterowie udają się więc do stolicy Niemiec i nie chcą dopuścić do porwania. Gracz ponownie wciela się we Frosta i musi odnaleźć oraz chronić dziewczynę, torując sobię drogę ucieczki z miasta. Niestety - mimo wysiłków, córka prezydenta zostaje porwana.

Frost udaje się na Kreml, gdzie specjalny oddział wyzwala uwięzionych zakładników, lecz Makarov znów się wymyka.

Finałowa misja ma miejsce w Dubaju, gdzie Yuri, Price i Sandman atakują silnie strzeżony hotel. Znajdują i uśmiercają Makarova.

Możliwe też, że pojawi się osobna misja, w którą zagramy po obejrzeniu napisów końcowych. Rozegra się ona w upadającym, płonącym Waszyngtonie.

I film:

Opublikowano

Powiem jesdno... KUPIE W DNIU PREMIERY!!

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

BO też miał super filmy i screeny, zanim tą grę włączycie to zmienicie 2x sprzęt, teraz tak poszło wszystko do przodu z technologią że stare części już ledwo ciągną.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Hmm jeżeli ma to tak wyglądać jak na tych wszystkich filmach i screenach to kupię tą część w dniu premiery : D

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

No już od dawna zapowiada się ciekawie i fajnie. ;) Na moim sprzęcie pewnie nie pójdzie, chociaż o dziwo MW 2 poszło... Poczekamy, zobaczymy.

Jedno zastrzeżenie do twórcy gry MW: dlaczego zawsze nasi sąsiedzi Niemcy są w grach, a Polska nie? :D

Opublikowano

MOJA TWARZ 0_0

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Prawda MW3 będzie gorszę od BF3 ale CO Z TEGO ! seria "CoD" to już klasyk w dziale fps

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem w MW3 jest zmienianie celownika (z ACOG na szczerbinkę itp.). Powraca również AC-130 i ,,Reaper" (Predator) Missile

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiada się ciekawi nie mogę się doczekać już :))

Mi MW 2 i Black OPS się podobały nie wiem dlaczego tak je krytykujecie ^^

Opublikowano

Znalazłem stronę, na której znajdują się oficjalne screeny z bety multiplayera MW3 (po 2 latach testów, nareszcie jakieś info). Znajdują się tam zdjęcia postaci i broni.

Link:

http://kotaku.com/5801353/

lub click

Znajduję się tam także lista nazw map, które będą wykorzystane. Myślę, że te informację rozpalą waszą ciekawość i zniecierpliwią, bo jeszcze tylko pół roku do premiery.

Ja to wiedziałem miesiąc temu obczaj moje filmiki na YT youtube.com/xXxPaRk0uRxXx wejdzi na channel i kliknij trailers i tam gdzieś będziesz miał bronie i gameplaye z mw3 i nie tylko

Opublikowano

@Up

Miesiąc temu? Dziś jest 7 lipca - czyli wiedziałeś od 7 czerwca. Mój post był 15 maja. I nie reklamuj się dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...