Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Piractwo na MPC jest zakazane...

nawet dla zjebów tutów nie mozecie pisać, sory skopiować. Pojebane forum NIC, kurwa NIC tu nie ma. piractwo zakazane ? hahaah nie długo kurwa zakażecie podawać botów bo to kurwa łamie regulaminy gry... pojebane w huj forum xF

Opublikowano

Szczerze mówiąc to boty też można uznać za piractwo a nie są one usuwane....Wczoraj wstawiłem Cracka do IBOTA/KBOTA który działa na 100% ( już 2 dzień na nim śmigam ) i został ten temat usunięty przez KidModa działu Darkorbit. ( Ten kto zdąrzył zobaczyć to teraz go używa )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No ja go używam a w piątek on wyszedł to opublikowałem... Ale i tak został wyrzucony :P jak nie wierzycie zobaczcie w koszu :P

Piractwo to Boty, Cheaty itd.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Szczerze mówiąc to boty też można uznać za piractwo a nie są one usuwane....Wczoraj wstawiłem Cracka do IBOTA/KBOTA który działa na 100% ( już 2 dzień na nim śmigam ) i został ten temat usunięty przez KidModa działu Darkorbit. ( Ten kto zdąrzył zobaczyć to teraz go używa )

ja mam cracka od innej strony

jako iż nie podaje linku - nie łamę regulaminu

proszę w pisać w przeglądarce "ink crack ibot" i kliknąć w 1 link :) Gratuluję ! jesteście tydzień przed MPECHUJ !:)

usuwajcie cracki,boty,bugi ! to jest piractwo, nielegalne oprogramowanie

Komboss Ibot dobrze Ci działa ? ja mam problemy ze zmianami mapy... zawiechy w huj ma, na Kbocie trzeba coś ustawiać w tym programie ? (trójkąt)

Opublikowano

No ja go używam a w piątek on wyszedł to opublikowałem... Ale i tak został wyrzucony :P jak nie wierzycie zobaczcie w koszu :P

Wierzę bo wiem że taki temat był...niestety nie zdąrzyłem pobrać cracka ( wyłączyli mi światło ) bo temat został usunięty więc musiałem sobie poradzić sam i poszukać w innym miejscu.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kurde, nie kasujcie jak tutków jak scrakować boty. Niektórych nie stać wydać 40-80zł na jakiegoś bota.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

ddddddddddddd9 też miałem taki problem...poprostu podczas bocenia nie wchodź w inne zakładki ( np. Galaxy Gates ) włacz sobie zakładkę użytkownik i tak zostaw. Oczywiście też zminimalizowałem program którego nazwa zaczyna się na W..... . I teraz tak zbieram i zbieram te urkę :) ( Używam IBOTa )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ddddddddddddd9 też miałem taki problem...poprostu podczas bocenia nie wchodź w inne zakładki ( np. Galaxy Gates ) włacz sobie zakładkę użytkownik i tak zostaw. Oczywiście też zminimalizowałem program którego nazwa zaczyna się na W..... . I teraz tak zbieram i zbieram te urkę :) ( Używam IBOTa )

to moze dla tego ze 3 konta chodzą?

evil

Opublikowano

to moze dla tego ze 3 konta chodzą?

evil

U mnie chodzi jedno a z tym problemem się napotakłem wczoraj ( bocąc na 2 kontach naraz ) Zrobiłem co wyżej i działało ( bocąc na 2 kontach )

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

U mnie chodzi jedno a z tym problemem się napotakłem wczoraj ( bocąc na 2 kontach naraz ) Zrobiłem co wyżej i działało ( bocąc na 2 kontach )

no, to jedne konto pojdzie w odstawkę, a maggot niech sam sobie boci:D

Opublikowano

No dobra ale wracając do tematu to nie powinni usuwać takich tematów . W końcu skrót MPC brzmi Multi Player Cheats . Jeśli dobrze zrozumiałem pogadanke na angielskim to słowo "Cheats" oznacza ściągać , oszukiwać, hakować itd itp...Wiec nie wiem po co to usuwanie jak działamy zgodnie z nazwą,

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

jakbym założył strone z botami/bugami/crackami, byłby ktoś zainteresowany tam pisac?

Jasne ;)

Tylko nie jakąś amatorszczyznę, chodzi o hosting, nie fora.pl tylko coś lepszego. I ustawiłbys rejestracje z potwierdzeniem e-mailu przed Admina (ciebie). Nie wszyscy by mieli dostęp, np. takie neosy które nie umieją odpalić secure orbit -.-.

Kombas pw. A i ekstra avek ;p Z tej gry, zapomniałem tytułu.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...