Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KaMeR MoD Bany Obejścia Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Ostatnio Grałem Na KaMeR Modzie Dostałem Bana Na 30 Dni Potem Weszła Nowa Wersja Kamer Moda Znowu Dostałem Bana Na 30 Dni A Mianowicie Moje Pytanie Jest Takie Czy Da Rade Jakoś Zablokować HackSlide Zeby Nie Wysłał Logów A Ja Zebym Mógł Grac Bez Narażenia Się Na Blokadę Konta Ceny Na Metinie Strasznie Poszły W Górę A Ja Biłem Dotychczas Metiny Śmierci I Na Nich Zarabiałem Lecze Teraz Bez Odpychanie Mobów To Nie Ma Sensu

1.Sposób Na Całkowita Blokade HS'a

2.Granie Na Kamer Modzie Bez Odpychania

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj masz najlepsze, ale ciesz się że dostałeś 2x na 30 dni, bo za drugim razem zawsze leci perm. Może to było ostrzeżenie żebyś więcej nie grał na tym. Bo jak i tak hs zablokujesz to masz 90% szans że nie dojdą logi.

Opublikowano

Hmm.. a mi się wydaje, że przyczyną jest handlowanie kwotą większą niż 10 kk. Dostalem w tym miesiacu 3x ban wlasnie za handel wysokimi kwotami.

W wiad. ktora dotarla na @mail byc moze pisze, ze ban jest za uzywanie KMR'moda, lecz po dogłębnej rozmowie z GameMaster'em dowiedzialem sie, że najwiecej banow w tej chwili dostaje sie wlasnie za "handel".