Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek CF ( :

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,zaczynam swoją przygodę z crossfire i mam takie pytania

1.jak zrobić wszystko żeby dizałał Czit

2.jaka najlepsza broń ?

Narazie tyle jak bd chciaal sie dowiedziec cos nowego to napisze .Dam Plusy za dobre odp.

BO NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS.RUCH !

Opublikowano

Nie graj z chitami to nie jest war rock.

Najlepsza broń hm...

Scar L, m12, desert edge to uniwersalne dość bronie a resztę to musisz dobierać samemu według upodobania.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Nie graj z chitami to nie jest war rock.

Najlepsza broń hm...

Scar L, m12, desert edge to uniwersalne dość bronie a resztę to musisz dobierać samemu według upodobania.

Scar Light , m12s ? co ty gadasz boże ty mu mówisz o broniach które są do dup* i z którymi na S&D zdarza się o wywalanie ludzi z serwera...

Ja proponuje ci o testowanie broni na Alasce lub CrossRoad a jeśli nie podobają ci się bronie z tych map to możesz testować również bronie w Item Shopie ależ nie wszystkie ...

Jeśli pomogłem daj plusa (+)

Opublikowano

Kolega UP dobrze powiedzial... nie kupuj Scar Light , Scar Heavy czy M12s ... bo za posiadanie ich i uzywanie na mapach typu S&D bedziesz wyrzucany.

Ja moge polecic Tobie :

- K2 - bardzo dobra celna szybka bron :)

- QBZ95 - szybka celna bron

- M4a1 - mocna bron celnosc slabsza przy duzym rozrzucie.

- Tar51 - celna , ma scope czyli mozesz sobie przyblizyc cel :) i latwiej ubic z dyskretnego miejsca.

- XM8 - szybka celna w bezposrednim kontakcie potrafi czesto wygrywac :) z przeciwnikiem.

Ak47 nie jest zle bo mozna nim przy duzym rozrzucie szczesliwie ubic kilka osob :P .

jqeuR.png

Opublikowano (edytowane)

kolega wyżej mnie napisał że k2 to szybka broń a jest wolna lecz dość mocna i celna z małym rozrzutem

na czitach nie polecam grać :) nie będziesz miał wstążki bez której nie przyjmą do klanu (nie do każdego)

A bronie to:

tar21- dobra broń, przy dobrej celności można same heady ładować

xm8- także dobra broń + celownik

m4a1- najsilniejsza chyba z tych (polecam kupić na początku póżniej de i awm)

QBZ- szybka celna broń jeśli ktoś potrafi strzelać nie trzeba mu m4a1 custom czy silver wystarczy QBZ :)

możesz również kupić paysafecard za 50zł masz 20k ZP i losuj coś może akurat się coś trafi lecz polecam wymienić na 120k GP

A kolega który napisał że scar light i m12s, zgadzam się są to dobre bronie lecz na S&D często Cię wywalą :)

Myślę że pomogłem :)

Edytowane przez luuki12

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Powiem wam że jestem trochę zawiedziony z cf'a -.- .

Zrobiłem konto na którym postanowiłem nie kupować niczego poza postacią aż do rangi z trzema belkami i jedną kropką pod spodem (aby można było losować :D) i mając prawie 70 k GP kupiłem 30 paczek AK-47 Camo i jedną paczkę DE-Camo i co ?

Wylosowałem M12s na 30 dni prawie i type 89 na 14, MP5 na 7, P90 na 7 i pierdoły :angry: :angry: !!

Dla mnie na początek najlepsze jest M4A1. Po kilku grach ogarniasz rozrzut broni i jak jesteś dobry (Twój refleks itd.). To napierdzielasz jak głupi (w moim przypadku (nie żebym się chwalił) miałem takie staty że mnie kick'owali bo mówili że hack'er itd.. co prawda gram sporadycznie na hack'ach ale wtedy z M4A1 nie grałem ani razu ... :angry: )

Peace !