Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek końca?

KróliczeKoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek chciałbym Wam przedstawić opis działu ''pogaduszki'' po to aby temat nie został bezpodstawnie zamknięty. Oto i opis ''pogaduszek''.

Freestyle dla każdego użytkownika forum! Ciekawostki, plotki, gry i zabawy! Freerun dla graczy i programistów. Dział w którym nie musisz bać się pytać o sprawy pozaforumowe jak i ściśle z nim związane!

Coś co już uzyskało miano rewolucji na MPC zostało zapoczęte około godzine temu.A pisanie ciągle w statusach jest nudne i nie poręczne Co o tym myślicie? Czy chcielibyście się wypowiedzieć? A może jakaś wiadomość dla administracji?

Tylko proszę Was moi drodzy userzy: nie dajcie Mouthains'owi powodu do zamknięcia tego tematu...

W mojej opinii to co się stało można określić mianem korupcji. Nie będę nikogo obrażał bo jak mówiłem nie chce dać administracji do zamknięcia tematu bądź do zbanowania mnie, więc nic więcej nie powiem. Jedno słowo wszystko odzwierciedla. Brzmi ono :'' korupcja''

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Mount jak zwykle próbuje się dowartościować robiąc jakiś śmieszny status kogo kurwa nikogo nie obchodzi. Tyle.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mount jak zwykle próbuje się dowartościować robiąc jakiś śmieszny status kogo kurwa nikogo nie obchodzi. Tyle.

Mówiłem- nie dajmy administracji powodu do zamknięcia tematu.

Ok. Chętnie chciałbym zobaczyć co było iskrą która zapoczątkowała coś takiego...

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

"Początek końca" hah od razu skojarzyło mi się z albumem Słonia&Miksera "Demonologia"

http://www.youtube.com/watch?v=S3UMz_OK3mg

Pisz o co chodzi, bo nie rozumiem, wymyślasz jakieś początki końca a nikt nie wie o co biega.

Temat bezsensu.

Do zamknięcia.

Opublikowano

Po chuj te cyrki?

Przez jakiegoś łepka Mizzer, Zavetti i Szwinqel stracili rangi, czy Was pojebao?

Ludzie dajcie na luz.

Uhh dostałem dzisiaj 10% warnów, kurwa koniec świata.

g0Tef.jpg

Opublikowano

I to prawda ze Duds obciagla kokoszowi?

Tak, opierdalała mu gałę przez gg.

Oral rulez.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ta cala sytuacja jest chora. Co niektórzy zapierdalaja jak woły żeby kidem zostać a taki bastian ma 10 lat i dostaje moda niż gruchy ni z pietruchy. Dodam tylko że żeby nawet kidem zostać to trzeba mieć minimum 14 lat a 10 latek dostaje możliwość banowania userow i dostęp do pa. Najs kurwa.

Opublikowano

Ta cala sytuacja jest chora. Co niektórzy zapierdalaja jak woły żeby kidem zostać a taki bastian ma 10 lat i dostaje moda niż gruchy ni z pietruchy. Dodam tylko że żeby nawet kidem zostać to trzeba mieć minimum 14 lat a 10 latek dostaje możliwość banowania userow i dostęp do pa. Najs kurwa.

MisterKendi miał 11 czy tam 10 lat i miał kid'a a później moda.

w83od2.jpg

Opublikowano

Doprawdy, ten temat jest arcyzabawny.

Żalicie się na administracje, wiecie że nic nie zmienić, ale ciągle tu siedzicie, tylko po co?!

Robicie po 10 takich tematów, które znikają po 48h.

A tak przy okazji, nie rozumiem was, dostajecie bany i za chwilę prosicie o zdjęcie, o co chodzi?

Opublikowano

zgadzam się temat do zamknięcie nie ma zadużego sensu,nie wiadomo o co chodzi w tym temacie dawaj inne tytuły naucz się pisać tematy i pisz wtedy

Opublikowano

Wiek nie ma znaczenia. My już oberwaliśmy za jakiegoś gnojka, a chcecie widziec % przy swoim poście albo swój nick w zbanowanych?

Co to duds to ktoś puścił plote, ja się o tym dowiedziałem jak pisała w statusie.

Chill i wracajcie do swoich działów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...