Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UtopisMt2 [Hamachi]

Nordon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext519798737.png

hamachi.png

parametry.png

cpu.png

Amd Dual Core 2x 2,11GHz

ram.png

1,5Gb na Server

net.png

20Mb/s

linki.png

web.png

utopismt2.fora.pl

reg.png

5.238.11.64

klient.png

W budowie

ip.png

.....

pl.png

http://www.speedyshare.com/files/28451943/UtopisMt2.exe

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2c7a238754cc9c0c0a156860ffda512380aa01be2d5d257b8302ccb90e1e8290-1305136023

info.png

npc.png

mynpcbysqner.jpg

start.png

Eq+9 na 1Lv

ulepszacze.png

Nie/ na bronie 65+

exp.png

400

drop.png

400

yang.png

400

video.png

[media][/media]

Chunjo.png

Zamknieta.png

kontakt.png

Hamachi/ Forum

godziny.png

poniedzialek.png

15-23.00/23.30

wtorek.png

15-23.00/23.30

sroda.png

15-23.00/23.30

czwartek.png

15-23.00/23.30

piatek.png

14.00-23.00/23.30

sobota.png

11.00-23.30

niedziela.png

11.00-22.30

sieci.png

UtopisMt2

UtopisMt2-2

UtopisMt2-3

pass.png

12345

team.png

[GA]Masej

[GM]Y2j

[GM]JaTuKosze

autor.png

Zapraszam na server. Nasz server został zabezpieczony stoi na stabilnych plikach by aryman (Pozdrawiamy Pana ;]). Jeżeli hamachi wypali w wakacje dedyk.

stopka.png

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano
Taki server chciałem, taki mam. SS'y są chyba ze nie dowidzisz

No jak pisałem post to niebyło ss tera dodałeś oj dziecko nawet GM nieumiesz dobrać wzioł kumpla z podwórka

Jinno 4EveR

graffiti-street-130535998185908.gif

10x[x]

20x[x]

50x[x]

100x[x]

250x[x]

500x[x]

Zbieram ,,-''siki

20050510160123.gif

Pomogłem daj -.Jeśli coś pierdoliłem daj -.Proste

Opublikowano

Prezka 7/10 niema ss ani bonów no niewiem wbije na serwa jak coś to da edita ;d

Ehh dzieci nierobi serwa do exp na hamachi nikt ci niebędzie grał może jakieś 2 os wejdą zobaczyć nikt niędzie grał .

Taki server chciałem, taki mam. SS'y są chyba ze nie dowidzisz

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Jak nie umie odróżnić SH od "butów wiatru" to co to jest za Gm ? Straszy mnie, że bana dostane.. za nic ?

SERWER DNO ! :<

Opublikowano

dostales bana za to ze w sekunde byles juz na koncu mapki nie przypominam sobie zeby buty wiatru dawaly 200 speeda ...

a mówisz ze server Dno .To po co grales wgl jak Dno ogarnij sie czlowieku jednynie ty masz sapy ..

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki!!

Arcymistrz
Opublikowano

@eGuff

Wiesz widzę po plikach i czuję że team jest ogarnięty wiesz i da się odróżnić buty wiatru od sh.

@top

Piknie lecz niestety nie moje klimaty ;P no ale na + zasłużyłeś

Opublikowano

ahahahahahah myślałam że ogarnięty jest Masej ale jednak pomyłka piszę dużymi literami opcją (nie powiem jaką) a jego to irytuję bo pewnie zazdrość bo sam nie umie groził mi banem i mi go dał praktycznie za nic na serwerze gra 3/4 osoby na krzyż a poza tym to najpierw mi pisał "ogarnij się" i tak ze 3x nawet jak nie pisałam tą opcją potem powiedziałam że mnie to nie obchodzi czy mi da bana czy nie i tak jest wprawdzie setki albo nawet tysiące innych serwerów i że za tą opcję to jest po prostu żart żeby bana dostać a on wyskoczył że "to mój serwer będę robił z nim co chcę i panują na nim moje zasady" potem znowu napisałam że mnie to nie obchodzi czy mi da bana i mi go dał P.S. ma w sygnaturze "Najlepszy Prywatny Server Metin2! UtopisMt2" muahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha to jest hamachi i w dodatku jak wspominałam 3/4 osoby gra to jeszcze ga jest taki za przeproszeniem głupi to tak daleko nie zajdzie -,- dam + (bo on woli minusy) za jego głupotę ogólnie by był serwer spoko gdyby nie GA! teraz stał się dnem i tyle mam do powiedzenie i opinii do tego serwera serwer 7/10 ga 1/10 reszta teamu 8/10 prezka 9/10 to tyle P.S.2 nie to że mnie to wzrusza czy coś ale to jest moja opinia na ten temat

Pozdrawiam

Opublikowano

ahahahahahah myślałam że ogarnięty jest Masej ale jednak pomyłka piszę dużymi literami opcją (nie powiem jaką) a jego to irytuję bo pewnie zazdrość bo sam nie umie groził mi banem i mi go dał praktycznie za nic na serwerze gra 3/4 osoby na krzyż a poza tym to najpierw mi pisał "ogarnij się" i tak ze 3x nawet jak nie pisałam tą opcją potem powiedziałam że mnie to nie obchodzi czy mi da bana czy nie i tak jest wprawdzie setki albo nawet tysiące innych serwerów i że za tą opcję to jest po prostu żart żeby bana dostać a on wyskoczył że "to mój serwer będę robił z nim co chcę i panują na nim moje zasady" potem znowu napisałam że mnie to nie obchodzi czy mi da bana i mi go dał P.S. ma w sygnaturze "Najlepszy Prywatny Server Metin2! UtopisMt2" muahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahha to jest hamachi i w dodatku jak wspominałam 3/4 osoby gra to jeszcze ga jest taki za przeproszeniem głupi to tak daleko nie zajdzie -,- dam + (bo on woli minusy) za jego głupotę ogólnie by był serwer spoko gdyby nie GA! teraz stał się dnem i tyle mam do powiedzenie i opinii do tego serwera serwer 7/10 ga 1/10 reszta teamu 8/10 prezka 9/10 to tyle P.S.2 nie to że mnie to wzrusza czy coś ale to jest moja opinia na ten temat

Pozdrawiam

Dobrze wiedzieć co o mnie sądzisz. Ostrzegałem Cię trzy razy, ale Ty dalej pisałaś tak dalej. Piszesz że nie umiem tak pisać. Tak to prawda, nie umiem tak ale nie chce żebyś pisała tak na moim serverze. Bana dostałaś za to że nie dostosowałaś się do panujących zasad !

Za plusa dziękuje. Nie obchodzi mnie to za bardzo !

Dziekuję i Pozdrawiam !

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

@nordon no przepraszam ale nigdzie nie widzę regulaminu a jak sam się przyznałeś że tak nie umiesz to co zazdrość ?? hmm moim zdaniem chyba tak nie ma regulaminu i za to nie powinno być bana bo to zbyt głupi powód więc taka jest moja ocena i opinia o tobie że jesteś nie sprawiedliwy P.S. ahahhahaha rozwaliłeś mnie wywalić mnie z sieci bo napisałam prawdziwą opinię o tobie i tutaj na moim koncie? widzę że już musisz się mnie pozbyć z tego powodu że niby niszczę reputacje serwera co? no odpowiedz i tak ten serwer utopił się z twojego powodu ^^

Pozdrawiam

@edit @up raport za nabijanie postów już widzę cię 2x dzisiaj z taką samą opinią a nawet pewnie nie wbiłeś do sieci ...

Opublikowano

@nordon no przepraszam ale nigdzie nie widzę regulaminu a jak sam się przyznałeś że tak nie umiesz to co zazdrość ?? hmm moim zdaniem chyba tak nie ma regulaminu i za to nie powinno być bana bo to zbyt głupi powód więc taka jest moja ocena i opinia o tobie że jesteś nie sprawiedliwy P.S. ahahhahaha rozwaliłeś mnie wywalić mnie z sieci bo napisałam prawdziwą opinię o tobie i tutaj na moim koncie? widzę że już musisz się mnie pozbyć z tego powodu że niby niszczę reputacje serwera co? no odpowiedz i tak ten serwer utopił się z twojego powodu ^^

Pozdrawiam

@edit @up raport za nabijanie postów już widzę cię 2x dzisiaj z taką samą opinią a nawet pewnie nie wbiłeś do sieci ...

Witaj ponownie. Wywaliłem Cię z sieci ponieważ mówiłaś że nie będziesz grać, po co masz zajmować miejsce. Dobrze wiedzieć co o mnie sądzisz, może kiedyś to poprawie ; )

Server może i sie utopił poniewaz jego nazwa to UtopisMt2!

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

@2up właśnie chodziło mi o tę przenośnie utopił się tzn był fajny a zaraz już nie albo bym użyła upadł/zrobił się głupi lub coś w tym stylu tak w ogóle mi nie pasował serwer ale mojej siostrze akurat tak która ze mną jest na tym komputerze a że wywaliłeś dwóch graczy mniej mi to by zwisało i powiewało ale zawsze jest jakieś ale i jeszcze jedno nie przejmuj się i tak straciłeś ją po tym że za takie coś jest ban więc po jej chęci teraz jest max 3/4 osoby jak wspomniałam w pierwszym poście (tutaj) a tak to by było coś koło 6 dobra już się nie udzielam i wychodzę z tego tematu bo nie będę się denerwować i pisać postów bo ja nie nabijam tylko daje opinię jak połowa (albo więcej) sensowną i opisaną w której nie znajdują się kłamstwa ani nie wiadomo co to tyle już koniec...

Opublikowano

@2up właśnie chodziło mi o tę przenośnie utopił się tzn był fajny a zaraz już nie albo bym użyła upadł/zrobił się głupi lub coś w tym stylu tak w ogóle mi nie pasował serwer ale mojej siostrze akurat tak która ze mną jest na tym komputerze a że wywaliłeś dwóch graczy mniej mi to by zwisało i powiewało ale zawsze jest jakieś ale i jeszcze jedno nie przejmuj się i tak straciłeś ją po tym że za takie coś jest ban więc po jej chęci teraz jest max 3/4 osoby jak wspomniałam w pierwszym poście (tutaj) a tak to by było coś koło 6 dobra już się nie udzielam i wychodzę z tego tematu bo nie będę się denerwować i pisać postów bo ja nie nabijam tylko daje opinię jak połowa (albo więcej) sensowną i opisaną w której nie znajdują się kłamstwa ani nie wiadomo co to tyle już koniec...

Ci gracze, którzy zostali nie narzekają i dalej chcą grać na tym "głupim serverze"

Tyle mam do powiedzenia.

Pozdrawiam ; >

1348158873-U272526.jpg

Opublikowano

Forum serwera, oczywiście na zjebanej stronie "fora.pl", to jest duży minus który świadczy ze administrator, umie korzystać (aby zrobić stronę) tylko z stron typu własnie "fora.pl" czy też "pun.pl"

Brak klienta, zamiast niego informacja "W budowie" , co u większości, serwerów znaczy ze klienta nie ma i nie będzie.

Gotowe pliki.

Szkoda gadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...