Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

headerptb.png

EMPIRES PL

Jest to gra strategiczna osadzona w realiach średniowiecznych, jest ona przeznaczona dla tych którzy uwielbiają gry w których nie wystarczy tylko klikanie !

W grze wcielasz się w władce małej osady, która nie wybroni się sama przed atakami wrogich sił !

Administracja

Nie jest to co w innych grach ! Na przykład plemiona !

Wiele razy była sytuacja że wykorzystują władze którą dostali od twórców gry ! I tak nie zostali ukarani !

My idziemy w o krok do przodu od innych gier, nie chcemy by nasza gra była oparta na oszustwach !

Praca

Tak ! Jest to możliwe ! Lecz nie chcemy osób które przyjdą i od razu chcą być Administratorami !

Nasze Motto:

Zrób coś dla nas a my zrobimy coś dla ciebie !

Gra

Jest ciągle rozwijana ! Staramy się dodawać wiele ciekawych opcji lecz nie chcemy robić czegoś czego wy nie chcecie !

Chcemy by dobrze wam się grało ! Dlatego wszystko to co wyjdzie będzie ogłaszane 2 tyg przed z Ankietą na Tak, Może być,Nie nie potrzeba tego !

Opcje Płatne

Jak każda gra musimy się z czegoś utrzymać ... Daliśmy minimalne dogodności dla graczy z Kontem V.I.P !

Na pewno tego nie zmienimy ! Gra musi być przyjemna i darmowa ! DLATEGO STARAMY SIĘ DAWAĆ JAK NAJMNIEJ OPCJI V.I.P TERAZ I W PRZYSZŁOŚCI !

Planowane DODATKI

Już teraz zdradzimy wam kilka planowanych dodatków do gry !

Jest to:

- Kolejne Ery, (Nowe jednostki, itp)

- Ładniejszy wygląd Mapy

- Opcja POMOC dla wioski i sojuszu

- I wiele więcej !

Dodatkowe Informacje

Server 1 - Beta v1 (Szybki rozwój)

Wypowiedzenie wojny innemu graczowi na Forum - Dostanie konta V.I.P Nie ograniczona liczba Ataków !

Więc nie czekaj ! Napisz historie od nowa !

http://empires.bmmo.eu/

Opublikowano
nie wybroni się przed atakami wrogich sił !

To po co grac ?

@Ogolnie tylko wszedlem zobaczyc kod stronki i jest troche bugow oraz ta domena jak ja widze jakies .x.x to boje sie juz.

wakow9.png
Opublikowano

Już poprawiłem

@Domena taka tylko chwilowo... Bugów hmm od strony ataków nie ma jak i na razie od technicznej ... a po 2 widzisz tylko to co my chcemy żebyś widział wiec nie za bardzo rozumiem co mogłeś zobaczyć jak to w php ... Niech się pan trochę ogarnie ...

Opublikowano

Nie musze sie ogarnac , ogolnie chodzi mi o ilosc surowcow na logo empires , pola na email po zalogowaniu w innej kolumnie niz pozostale , to drewno po prawej nie pasuje z "wykonywane zadania" , tlo strony jest slabe i kolory niektore wyrazow "rozowe" nie pasuja i wszystko mi gryzie oczy ja strasznie patrze na szczegoly. Co do prawdziwych bugow to widze ze juz zniknal problem z wiadomoscia i zadaniami.

Nic zycze powodzenia :)

wakow9.png
Opublikowano
- Ładniejszy WYGLOND Mapy

Popraw ten ort bo razi w oczy.Jeszcze wielkimi literami :D

Kto wie może zagram.Pożyjemy, zobaczymy.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Strona nie działa...

Przekroczono limit czasu połączenia

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Silnik Osadnicy

pewnie kupiony z Via www. ale nie mam nic do kupna..

Przerobiony chyba tylko wygląd i górny pasek , nic innego nie zauważyłem..

Nie pasuje ten napis SKAY po zalogowaniu..

Zapraszam do komentowania i oceniania:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

No całkiem ładnie to wygląda.Ta tabelka z surowcami trochę irytuje ale i tak sobie pogram. :D

qsHVsoT.png