Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko wbic lvl?

SemperFidelis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) gram od nie dawna w nfs world i zabardzo nie wiem... Mam 11 lvl i jak szybko moge wbic kolejne i na czym ?;o

Pomogłem? Chcesz się odwdzięczyć? Postaw +

Opublikowano

@jak Up

Na tym dobrze leci.

Jak do tad mam 18 lv :)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

na ucieczkach drużynowych a i jeszcze jedno jak szybko pieniadze zarobic?

33902.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ucieczka przed policją to najlepszy sposób tylko robisz to tak w 7-9 minut rozwalaj jak najwięcej pojazdów od około 12 lvl jest za to jakieś 3 kafle kasy i około 2 kafle expa,za ucieczkę drużynową średnio się dostaje za wyścig mało się dostaje chyba że bedziesz cały czas 1

I jak ktoś się nie zgadza to nie się popyta osub które grają od 2 lat bo ja grałem i wtedy nie było ucieczek drużynowych więc robiło się tak że rozwalało się policje tak 6 minut np ale żeby mieć 4 gwiazdki i dużo rozwalonych pojazdów policyjnych i dostawało się z 3 kafle za 6-9 minut pościgu

Tylko do tego potrzeba dobry samochód najlepiej audi a5 z klasy 2 dobrze musisz jeździć jak najmniej dobić o budynki i td oprócz policji ^^ i dużo power potrzebujesz na opony i td i najlpeiej jakąs dobrą miejscuwe ja mam taką dobrą ale żeby tam robić jakie kolwiek uniki i td musisz przesranie jeździć bo nie które drużki są bardzo wąskie

Zbieram +

Chcesz Plusy lub minusy cały limit to wejdź

http://www.mpcforum.pl/topic/374072-nie-odpalic-pliku-z-gta-vice-city/

Opublikowano

Jeździsz cały czas trase ALL IN. Trasa krótka prosta na 1 klase.

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...