Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Bot DarkOrbit szybki prosty w obsludze zbieranie skrzynek i aljeny !

nazi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam aby nie byl trudny w obsludze i plis wyjaśnić mi jak go uruchomić i co wpisywać np: w serwer pl-3 czy poprostu wpisać pl3 czy coś innego

plis zależy mi na nim bo ktoś mi konto zkasowal z golem i niechce już uczciwie grać ,przynajmniej do tej pory aż nadrobie tego gola 15 lf-3 ???

Opublikowano

Ibot/Kbot :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że dobrze jest kupić podwajacz skrzyneczek. Wtedy łatwiej jest się dorobić :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Tak z darmowych

-bioBot

-Secure Bot

-UDObot

-MBot

Z płatnych

-IBot

-KBot

thx za odpowiedzi

fajne zdjęcie chyba wiem z jakiego filmu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podałby mi ktoś link do dobrego bota za free banlanego w obsłudze wczoraj szukałem cały dzień i wszystkie a bylo ich około 15 były do niczego zawsze mi wyskakiwał jakiś error albo niechciały się włączyć szukam takiego co by działał na serwie pl3 taki do skrzyneczek sprawdziłem już kupe linków na tym forum ^^

Opublikowano

Podałby mi ktoś link do dobrego bota za free banlanego w obsłudze wczoraj szukałem cały dzień i wszystkie a bylo ich około 15 były do niczego zawsze mi wyskakiwał jakiś error albo niechciały się włączyć szukam takiego co by działał na serwie pl3 taki do skrzyneczek sprawdziłem już kupe linków na tym forum ^^

Error- znając życie masz starego NET Frameworka (aktualna 4) lub VC Redist

Jeżeli masz Windows 7 aplikacje musisz otworzyć jako administrator

były do niczego

szczerze Ty jesteś do niczego...

Jeśli Ci nie działa a innym tak to znaczy że Ty coś źle robisz a nie że bot jest do niczego.

Nie potrafisz się obsługiwać to czytaj tutoriale. tam jest napisane co musisz zrobić żeby działał (Aktywatory, NET Framework'i , VC Redist)

Tylko Tobie się nie chce wolisz pisać bezsensowny temat i płakać że te boty są do niczego

Opublikowano

Error- znając życie masz starego NET Frameworka (aktualna 4) lub VC Redist

Jeżeli masz Windows 7 aplikacje musisz otworzyć jako administrator

szczerze Ty jesteś do niczego...

Jeśli Ci nie działa a innym tak to znaczy że Ty coś źle robisz a nie że bot jest do niczego.

Nie potrafisz się obsługiwać to czytaj tutoriale. tam jest napisane co musisz zrobić żeby działał (Aktywatory, NET Framework'i , VC Redist)

Tylko Tobie się nie chce wolisz pisać bezsensowny temat i płakać że te boty są do niczego

Dzieki za rade ale niemyś że jestem leniem... wczoraj poświeciłem kupe czasu na bawienie sie tym włączałem wyłaczałem zapore itt czytałem poradniki oglądalem na you tube i mnustwo innych zeczy a itak wszysko nieszło mi po myśli :( zawsze bład wyskakiwał a na ibocie to sie ładowal w nieskończoność załadowal się do np 75% i wraca nagle do 50% ... na wersji 2. coś (niepamietam bo już usunołem) no ale dzięki za pomoc :) i dobra rade

Opublikowano

i znowu to samo pobrałem te 2 programy zainstalowałem pomyślnie włączam a tu pisze : Something is blocked UDObot from conecting to the server! Chcek your antivirus and fiewall! Doba wyłaczyłem wala i avast mimo to wyskakuje ta sama informacja i wywala nmie od jakiejs strony w necie http://aa4605d5.linkbucks.com/ to ta strona wygląda na strone z grami na 7 latków

Opublikowano

Osobiście polecam IBota prosty w obsłudze zbiera skrzynki bije alieny robi wrota itp.

ale za kase i trzeba wykupowac licencje :( a ja szukam czegos za free :) a dotej bory dzialal mi ibot na 1 dzien wersja prubna :( a mam 1 dzialajacego bota 0 sznas wykrycia ale uzbiera ci gora 100 uri na godzine.... ale lata jak normalny gracz jakbys sam klikał^^ tylko ze to styl jakbys kliknol 5 cm przed statkiem i on tam leci i sie zatrzymuje i tak w rozne kierunki ale niezbiera wielu skrzynek i myszka ci sama lazi po ekranie xP i musisz miec okno dark orbit z gra włączone :( 0 komfortu bo w tym czasie na kompie nic niezrobisz bo myszka se lata jak chce bot ;(

Opublikowano

Kup kupon ukash / psc za 20zł. Idź na kbotik.com. Pisz do jakiegoś dealera. Podaj mu potrzebne dane. Ciesz się z licencji na niewykrywalnego KBota na 12lat.

Nie ma w 100% niewykrywalnego darmowego bota.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/358181-bot-valhalla-exim-galaxygate-bot/

Wiesz sam piszę Tool'e do gry i wątpię żeby ktoś bota który jest niewykrywalny, szybko zbiera boxy, bije alieny naprawia się, ucieka udostępniał go za darmo...

Sam myślałem dzień jak otwierać moduł transportowy - i co chwila nowy problem, mnóstwo problemów, niektórym nie możemy podołać wraz z Szymonem...

Każdy chce zarobić i za ciężką prace żąda kasę normalne, więc jak szukasz takiego bota to życzę tylko powodzenia...

Używaj Vallhalli do boxów i tyle...

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...