Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy są cheaty do LoLa?

sidodo111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo gram w to trochę mam 15 lvl. Ale nie wiem czy są hacki do league of legends . Nigdy się nie zastanawiałem nad tym jak to widzę nieraz jak ludzie wyzywają Poppy od hacka bo co prawda poppy na full buildzie wyciska 700 spellem . Combo potrafi zrobić nawet 1300~ . I tak Jax jest najlepszy Yo . Są te hacki czy nie ma ;o ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź. Skoro wiesz że poppy potrafi walnąć takie combo to na jakiej podstawie stwierdzasz że to hack?

Jedyny który prawdopodobnie istnieje to

http://www.mpcforum.pl/topic/324030-dlzoomhack-i-autoselecter/

Opublikowano

nie chciałem zakładać nowego tematu, więc napiszę tu

ostatnio przeglądając forum lola, znalazłem temat, w którym jakiś typek oskarżał kogoś o map hacka, że widzi, całą mapę, również w krzakach, istnieje coś takiego?? jak tak to zapodajcie nazwę/link

Opublikowano

Kładąc na ziemi warda lub grzybka Teemo odkrywamy część mapy dla całej drużyny. Ward stoi 3 minuty lub gdy ktoś go rozwali(ward jest niewidoczny dla drużyny przeciwnej, chyba, że mają oracle). Jest SS clairvoyance, który odkrywa kawałek mapy dla całej drużyny w dowolnym miejscu na mapie przez kilka sekund. Przeciwnicy widzą, gdzie clairvoyance zostało użyte. Są jeszcze skille typu ulti TF'a czy E od WW. Hacków nie ma, może to i nawet dobrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hacki zawsze były i zawsze będą ( wiesz ile programistów jest na świecie? ) i ci programiści to hackerze.. ( nie wszyscy )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam.Mnie również interesuje czy są jakieś hacki,bo dziś gdy grałem koleś miał coś w stylu dmg jak w Metinie tzn jak uderzał mnie raz zadawał x3 razy obrażenia.Na samym początku sam rozwalił 3 w jakieś 2-3 sekundy.

bez linków

Opublikowano

haków nie ma są tylko bugi, a śmieszne jest to że zacząłem w to grać bo miałem zamiar pohackować ;x

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Odświeżam.Mnie również interesuje czy są jakieś hacki,bo dziś gdy grałem koleś miał coś w stylu dmg jak w Metinie tzn jak uderzał mnie raz zadawał x3 razy obrażenia.Na samym początku sam rozwalił 3 w jakieś 2-3 sekundy.

Jeśli zadawał 3x obrażenie to prawdopodobnie był to straszliwy bug o nazwie Udyr lub Tiger Stance.

Nie spotkałem się nigdy z cheatami do LoL-a poza tym na oddalanie ekranu który nie daje jakiejś wielkiej przewagi.

Opublikowano

@XAULIN:

Krwawe Szpony Madreda zadają tylko creepom (potworkom) 500 dodatkowego dmg.

A Jaxem to żaden problem look, przed chwilą skończyłem grać:

beztytuutcb.png

Weteran
Opublikowano

@popiolek

Nieprawda ;]

+30 obrażeń od ataku +40% prędkości ataku +25 pancerza UNIKALNE Bierne: Przy trafieniu zadaje obrażenia magiczne w wysokości 4% maksymalnego zdrowia celu.

kiedyś kiedy grałem robalem pod AD, to był jeden z ważniejszych itemków.

A i jeszcze akali ma pssywke, dzięki której zadaje dodatkowo magiczne obrażenia przy zwykłym ataku.

Opublikowano

Możliwe że miał specjalne itemki które zadawały dodatkowe obrażenia.

np. Krwawe Szpony Madreda

Pisałem na samym początku rozwalał sam 3 w 2-3 sekundy bez itemków.

Jeśli zadawał 3x obrażenie to prawdopodobnie był to straszliwy bug o nazwie Udyr lub Tiger Stance.

Nie spotkałem się nigdy z cheatami do LoL-a poza tym na oddalanie ekranu który nie daje jakiejś wielkiej przewagi.

A wiesz może jak wykorzystać taki bug?

I jeszcze jedno pytanie czy uruchomiona opcja speedhack w Cheat Engine zadziała w LoL?

bez linków

Opublikowano

ta, żeby zadziałał musiałbyś się jakoś podłączyć do ich bazy danych

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ja widziałem hacka że przywaływacz i moby bedace w okol niego wszystko zabijały za jednym uderzeniem ... Pamietam to dobrze bo wygrywalismy wysoko i zostały wrogiemy zespołowi tylko 2 wierze a nam wszystkie i nas rozjebali... Ale gościu raporta dostał. ;]

bez reflików

Opublikowano

Dziwni mnie wciąż jedna rzecz jest tyle programistów na świecie którzy zajmują się robieniem hacków i nadal nikt nic nie wymyślił.LoL jest już od dłuższego czasu i wymyślono tylko hack na auto wybór i oddalanie?Nie wierze w to.I nie bluzgajcie tu,że kolejny chce psuć grę,lecz po prostu jestem ciekaw czy hacki istnieją i czy Riot poradzi Sobie z walką z nimi.

bez linków

Opublikowano

Tak Riot sobie z nimi radzi w prosty sposób - patch co 2 tygodnie .. nawet jeżeli komuś by się udało zrobić taki hack to zajęło by mu to troche czasu i by się nie opłacało bo za chwile kolejny patch i hack by nie działał

w sumie to i lepiej, że nic takiego nie ma

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Dziwni mnie wciąż jedna rzecz jest tyle programistów na świecie którzy zajmują się robieniem hacków i nadal nikt nic nie wymyślił.LoL jest już od dłuższego czasu i wymyślono tylko hack na auto wybór i oddalanie?Nie wierze w to.I nie bluzgajcie tu,że kolejny chce psuć grę,lecz po prostu jestem ciekaw czy hacki istnieją i czy Riot poradzi Sobie z walką z nimi.

Czy wierzysz czy nie - jakiś pomocnych cheatów do LoL-a nie ma.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Pzdr. Nooby w lola grac zaczęły, wbiją 10 lvl i haki od razu. Nie wytłumaczy się takim, ze jak gosciu zabija to pewnie skila ma albo runy i masterki dobre tylko zaraz że hak. i takie dzieciaki śmietnisko zrobią z kolejną grą.... Tak jak jest z warrockiem. Kiedys to była gra, a teraz wszyscy haki robia bronie wklejaja. Jak macie trolowac i nobczyc to kupcie NeoBota i w tibie grajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...