Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]Black ops

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa ale słabe. Do tego jakość beznadziejna i jakieś czarne paski po bokach i na górze. Chyba jako członek MMT to powinieneś wiedzieć jak zrobić dobry filmik.

RAsfepN.png
Opublikowano

słabe, ciulowe efekty, grasz jak bot (z botami chyba o.0? bo goście grać nie potrafią... ), QS suxx... graj już lepiej normalnie, po prostu "no ja jebie w pizdu..."

btw. a dział COD od czego jest ?

@ F4k3r

chodziło mi o QS w jego wykonaniu. :)

Opublikowano

ja bym chciał umieć przenieść filmiki z xboxa na pendriva i potem na kompa to byście zobaczyli prawdziwy own ;d założyłem nawet temat w dziale konsole - lecz 0 odpowiedzi czy da się to zrobić ;/

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Kurwa ale słabe. Do tego jakość beznadziejna i jakieś czarne paski po bokach i na górze. Chyba jako członek MMT to powinieneś wiedzieć jak zrobić dobry filmik.

Popieram

słabe, ciulowe efekty, grasz jak bot (z botami chyba o.0? bo goście grać nie potrafią... ), QS suxx... graj już lepiej normalnie, po prostu "no ja jebie w pizdu..."

btw. a dział COD od czego jest ?

QS nie suxx jak sie umi to mozna miec 80 % acc samymi qs tylko nie w blopsie.

Montage = Montaz , jak nie wiesz dalej co to jest to internet .

Nagrales jedna gre jak lamisz , spowolnienia sa o dlugo za dlugie , przyspieszenia na szybkie a gameplay strasznie slaby ... Ale probuj dalej. Jako czlonek MMT powinienes robic tu piekne prace a to jakies bagno .

@ UP trzeba miec specjalna nagrywarke Hauppage okolo 550 zl . Z blopsa bodajrze mozna przesylac na wlasne konto YT 15 sek klipy. A own to ja ci moge pokazac ^^

wakow9.png
Opublikowano

Nic specjalnego tutaj niestety nie pokazałeś.

Filmik wydaje mi się jakiś taki chaotyczny.

Miejmy nadzieję, że następnym razem będzie lepiej : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

On jest od GP podobno a jakoś mi się to nie podoba zbytnio...

Tak gp od sklejania nie jestem

Mój pierwszy montage , nie wiedziałem jakiego formatu użyć gdyż każdy ważył 500-1gb a takie to wrzucaja mi sie 6-7h

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

najpierw konwertujesz allokiem do np. .avi

potem w Sony Vegas dajesz musisz zrenderować (chyba) i konwertujesz do .WMV[oczywiście HD] ( youtube nie zjebie jakości) i masz filmik ważący ok 200mb ...

Opublikowano

Powiem tak grasz słabo jedynie parę akcji fajne , za to film w bardzo dobrej jakości .

Dodaj jeszcze trochę efektów zmontuj najlepsze akcje , posklejaj i będzie super .

Jeśli chodzi o format to wmv czy jakoś tak ( dawno się w to nie bawiłem ) .

imgadi.jpg
Opublikowano

Powiem tak grasz słabo jedynie parę akcji fajne , za to film w bardzo dobrej jakości .

Dodaj jeszcze trochę efektów zmontuj najlepsze akcje , posklejaj i będzie super .

Jeśli chodzi o format to wmv czy jakoś tak ( dawno się w to nie bawiłem ) .

Przed chwilą miałem super akcje z qs 6 pod rząd ale się nie zapisało ;(

Jak chcecie mogę dodać np z mw2

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Montaz to montaz sklejanie partow gry aby bylo ekscytujaco a nie walenie 5 min gp i tylko spowalnianie i przyspieszanie filmiku co juz jest edycja zwykla czy obrobka. Chyba powinienes to wiedziec a GP sie nie obrabia bo po co ?

wakow9.png
Opublikowano

Nie jest to nic specjalnego bo filmik dość stary i troszkę się przez ten czas nauczyłem.

Początek trochę słaby, lecz potem się rozkręcam.

nawet zrobiłem poradnik jak obrobić ładnie filmik w black ops. Mogę cię nauczyc robić bullet tima, 3D, maski, itd. - tego się nauczyłem od tamtego czasu.

A co twojego montage. Cóż, dla mnie to bardziej gameplay + tuba. Ale coż 6/10, za starania

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Nie jest to nic specjalnego bo filmik dość stary i troszkę się przez ten czas nauczyłem.

Początek trochę słaby, lecz potem się rozkręcam.

nawet zrobiłem poradnik jak obrobić ładnie filmik w black ops. Mogę cię nauczyc robić bullet tima, 3D, maski, itd. - tego się nauczyłem od tamtego czasu.

A co twojego montage. Cóż, dla mnie to bardziej gameplay + tuba. Ale coż 6/10, za starania

Tuba była przypadkowa

A jak możesz to chętnie się nauczę miszczu ! Nick steam - empios

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Przestań bo dziadowo zmontowane. Aż się oglądać odechciewa.