Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save] Escape island

Avathar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2011-05-08_140320.png?t=1304862198

2011-05-08_140457.png?t=1304862411

Po nazwie tematu chyba wiadomo o co chodzi, trzeba uciec z wyspy trzymajac sie ustalonych zasad i stosujac do polecen na tabliczkach.

Zasady beda widoczne po rozpoczeciu gry. Kto nie zna angielskiego niech lepiej nawet nie pobiera...

Download (to nie ja uploadowalem, to jest upload z minecraftforum.net trzeba poczekac pare sekund i kliknac skip ad)

Skan

Żródło

58571518-31d7-fae7-10f7-b6d66f065f70-banner.jpg

Zbieram -

Opublikowano

ja jej w calosci nie przeszedlem (nie wiem co zrobic po wlaniu wody do tej ,,fontanny'') to zaczalem lamac regulamin i zginalem w tym labiryncie ze szkla:D

ale bardzo pomyslowa ta mapka (nawet jakis dziennik tam jest:D)

Zbieram -

Opublikowano

@up

jak by co to zbieram -

Ja raczej nie przetlumacze ale moze znajdzie sie ktos lepszy z angielskiego kto by byl chetny:D

@edit

i jak by co to Dzuniorowi i Zahowi (?Zasze?) (?czy jakos inaczej?) i CTSG juz wyslalen:D

Zbieram -

Opublikowano

Kolega przeszedł . Nie widziałem ale na finał mnie zaprosił . Doszedł do takiego złotego pokoju "Epic Winer Room" i był kufer a on pełny TNT :D No to się wysadziliśmy rolleyes.gifEpicka Mapa unsure.gif

Opublikowano

Sorry, this campaign has temporarily expired. Please try again tomorrow. -,-

@ EDIT

Działa ;d

counterstrikesignatureb.jpg
Opublikowano

Zakaz umieszczania plików na strony, na których zarabiamy za pobieranie plików np. ShareCash.org. W razie złamania regulaminu użytkownik dostanie 5% ostrzeżenia.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...