Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]MW3 oficjalnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry.

Czyli tak jak w temacie. MW3 już oficjalnie i znowu wydane przez Activison. Gra trafi 8 listopada do sklepów.

3 teaser'y w 1 ; D

Dodam tylko że, będziemy wcielać się w różne postacie a na 100% nie będzie to Soap ani inni z mw2. Będziemy grali jakimś typkiem Jurij itd, oraz odwiedzimy takie lokacje jak: Waszyngton, Indie, Rosja, Paryż, Anglię itd ; ]

SS'y:

91437503692875917810.jpg

58971800759938561304.jpg

Enjoy i czekajcie na kolejne info ; D

@Down spokojnie. Za parę dni pewnie i gp będzie : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Graficznie jest bieda, w porownaniu z konkurencja to odstaja sporo pod tym aspektem.

Jedynie gameplay ratuje to wszystko, bo na prawde CoD ma swietny klimat

Wszystkie nowsze wersje sie ukazaly a ja i tak wole grac w starego dobrego CoD4; Modern Warfare

I nie ja jeden jestem tego zdania ze MW jest najlepszym shooterem wydanego przez Activision

No ale wspierajcie portfel Koticka dalej :) A on sie z waszej "glupoty" smieje, ze sie nie napracuja a i tak mln $ kasuje. Tyle ze zygac sie chce ze najpierw sa wieksze oczekiwania a potem pol roku krzykacze na kazdym forum ze znow to samo i coraz wiecej bledow

Opublikowano

Graficznie jest bieda, w porownaniu z konkurencja to odstaja sporo pod tym aspektem.

Jedynie gameplay ratuje to wszystko, bo na prawde CoD ma swietny klimat

Wszystkie nowsze wersje sie ukazaly a ja i tak wole grac w starego dobrego CoD4; Modern Warfare

I nie ja jeden jestem tego zdania ze MW jest najlepszym shooterem wydanego przez Activision

No ale wspierajcie portfel Koticka dalej :) A on sie z waszej "glupoty" smieje, ze sie nie napracuja a i tak mln $ kasuje. Tyle ze zygac sie chce ze najpierw sa wieksze oczekiwania a potem pol roku krzykacze na kazdym forum ze znow to samo i coraz wiecej bledow

Skąd wiesz, że grafika to bieda? Są już jakieś gameplay'e z gry? Na razie widziałem tylko teasery, choć co prawda to MW3 będzie pewnie na jakimś starym silniku w przeciwieństwie do BF3, który jest tworzony na Frostbite'cie 2.

@Top

Kocham te smaczki przed wydaniem gry- mam na myśli te wszystkie teasery z trójką. To jest właśnie fajne, jak będzie mniej więcej Battlefield 3 wyglądał ujawnili...

EDIT: Znalazłem cały album ze zdjęciami z MW3 z wycieku z Kotaku.

Link do albumu na imageshack:

To jest ukryta treść, proszę

Mogę powiedzieć, że modele broni, światła i shadery wyglądają zajebiście.

Opublikowano

widac ze screenow ze przy tym silniku to M.A.G. ma ladniejsze wykonanie

Weź w ogóle wyjdź. Gra jest teraz pewnie na etapie pre-pre-alpha, więc nie wymądrzaj się, skoro jeszcze nic nie wiadomo. Poza tym spójrz sobie na ten, pełny, nie ucięty ss:

A i termi: na przyszłość, jak wstawiasz zdjęcia to wstawiaj je całe, a nie ucięte. Spójrz na dół i zobacz jak wygląda to, co zostało ucięte w topicu, czyli screen dokończonej już mapki ze światłami, shaderami, cieniami i ogólnie całym wykończeniem bo tamta fotka naprawdę może zdezorientować i widać, że nie jest to ostateczny wygląd mapy (po prawej takie boxy, bez tekstur). Po prostu to jest tak jak zdanie wyjęte z kontekstu -,-

modernwarfare3wyciek28.jpg

A na dokładkę:

modernwarfare3wyciek27.jpg

Oraz:

modernwarfare3wyciek02.jpg

A także:

modernwarfare3wyciek14.jpg

I:

modernwarfare3wyciek16.jpg

:)

Znalazłem cały album ze zdjęciami z MW3 z wycieku z Kotaku.

Link do albumu na imageshack:

To jest ukryta treść, proszę

Mogę powiedzieć, że modele broni, światła i shadery wyglądają zajebiście. Ta gra totalnie rozpier*ala system- ten rok to przełom w grach FPS. BF3 vs MW3- zobaczymy kto wygra tą bitwę.

Opublikowano

mnie MW2 z telewizorem HD powala grafika zobaczymy jak bedzie wygladac mw3 zapowiada sie ciekawie po tych screenach

Opublikowano

Gówno w trailerze pokazali, ale ten smaczek i klimacik jest...

Czekam na gameplay'a z multi...!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i co z tego że na starym silniku Pfff...

Bf3 pewnie zrąbią jak Bc2 nie da się grać -.-

jeżeli chodzi o płynność gry

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

No i co z tego że na starym silniku Pfff...

Bf3 pewnie zrąbią jak Bc2 nie da się grać -.-

jeżeli chodzi o płynność gry

Buahahahaha, za to w Black Ops na PC to zajebiście się z 15 FPS ze spadkami na mocnych kompach grało!

Opublikowano

W Bc2 na ps3 gra się fajnie więc nie pierdzielcie. Widziałem gameplay battlefield'a 3 na konsoli i jest fajnie : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

W Bc2 na ps3 gra się fajnie więc nie pierdzielcie. Widziałem gameplay battlefield'a 3 na konsoli i jest fajnie : )

Dokładnie. Wymyślają jakieś bajki teraz, że nie da się grać. Zarówno jak na konsolach jak i na PC'tach Battlefield jest bardzo dobrze zoptymalizowany, więc o czym Wy pieprzycie, fanboy'e CoD'a? Nawet kłamstwem chcą skrytykować serię Battlefield- ja na obydwie gry patrzę obiektywnie.

Opublikowano

MW3 i tak nie da rady BF3, bo trailery i misje z oto właśnie tej gry są nie do porównania z żadną inna. Moim zdaniem MW3 będzie tylko dokładką, jak się znudzisz, bądź będziesz ciekawy.