Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Private Mod

N00bek:F

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu to takie oprogramowanie.

1.Odpalasz NT

2.Wchodzisz na swoja postać

3.Odpalasz tego 'moda'

4.Ciesz sie i graj

Marge

Łączenie map,znaczy że łączysz wybraną mapę ze tą mapą gdzie jesteś.Inni graczy tego nie widza.Przypominam że jak wybrasz ta opcje,to mooby tez sie polacza,ale exp nie działa i nie zabieraja ci hp,oczywiscie z tej mapy ktora poloczyles.

89950095.jpg

Opublikowano

1.Odpalasz NT

2.Wchodzisz na swoja postać

3.Odpalasz tego 'moda'

4.Ciesz sie i graj

Marge

Łączenie map,znaczy że łączysz wybraną mapę ze tą mapą gdzie jesteś.Inni graczy tego nie widza.Przypominam że jak wybrasz ta opcje,to mooby tez sie polacza,ale exp nie działa i nie zabieraja ci hp,oczywiscie z tej mapy ktora poloczyles.

hmm, masz racje, takie porogramowanie, fajny program. gdzie moje konto? po 1 nie ma takiej mozliwosci a po 2 jak to pobralem to nie moge zalogowac sie na konto z 1 lvl, oddawaj te konto bo pozalujesz

Opublikowano

1.Odpalasz NT

2.Wchodzisz na swoja postać (już mam twój login i hasło)

3.Odpalasz tego 'moda' (wysyłam na mail passy)

4.Wpadnij w depresje i płacz

5.Ja mam konto a ty huj!

Marge

Łączenie map,znaczy że łączysz wybraną mapę ze tą mapą gdzie jesteś.Inni graczy tego nie widza.Przypominam że jak wybrasz ta opcje,to mooby tez sie polacza,ale exp nie działa i nie zabieraja ci hp,oczywiscie z tej mapy ktora poloczyles, a także wyśmienicie kradnie hasła milordzie

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Kur wa zrobiłem to sb dla minusów.To 'coś' nie jest do NT tylko do 'Tony Hawk American Wastelamd'.Aha i kur wa nie okradam wam kont odpier dolcie sie dzi wki.

89950095.jpg

Opublikowano

Tak tak kłam nas, ciekawe ile kont zgarnąłeś przez twoją "pomyłkę"

76561198014515809.png

Opublikowano

Strizepka się znalazła.Dajcie mu premiuim bo zkradł mi testowe konto.

a7862a5770635906.gif

matrixbigul0ez0.gif

userbar621801rl6.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...