Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przegrzewanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P mam problem więc podczas grania z 30min-40min np w (CoD4) . Komp się zacina i trzeba zresetować . Po resecie komp się od razu nie chce włączyć muszę poczekać z 10 min.

Co go może boleć ? bo mam podejrzenia że przegrzewa się karta graficzna lub zasilacz coś nie wytrzymuje

Tu macie screena z normalnego stanu kompa:

http://img16.imageshack.us/img16/3056/beztytuuofg.jpg :D

pozdro ;D

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

MPCforum.pl - Cheaty do gier Online

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

Nauka latania śmigłowcami:

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Kiedy go ostatnio rozebrałeś i porządnie wyczyściłeś? D:

Ja mam kompa cuś 2 latka sprzęt dobry bo jeszcze w nówki hity mogę pograć :> ale jakiś miesiąc temu zaczął mi się wyłączać przy każdej lepszej grze... czytałem dużo na forach i w końcu odtworzyłem się go rozebrać, wyczyściłem i hula jak nowy ;]

Opublikowano

Oj ;D no dobry pomysł , żeby rozebrać i posprzątać ;p zobaczymy czy coś to da ^^ xDD

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

"1. Ta pamiec ram bedzie na płycie czy czy co jak ją dostane???" <---- HAhAhahHA xD

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Mam to Samo co ty i takie same temperatury !! nie wiem co to może być !! ja mam Radeon x1650

Opublikowano

zdejmij obudowę odczep wiatraczek i przeczyść go odkurzaczem i ogólnie odkurz go to powinno naprawić problem jak nie kup nowy zasilacz ok. 100zł

Opublikowano

Ja mam Asus Gforce 9800 GT i potrzeba 12,5 Amperów na 5 V i jak tego nie maiłem to też się zwieszał musisz bardzo mocny zasilacz kupić ja mam 800 V

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Po pierwsze przeczyść po 2 jesli to nie pomoże to rozbież go z obudowy zagraj te 30-40 minut w COD 4 i dotkinij karty graf jeśli ja pali to dokup wiatraczek a jesli Zasilacz co mało prawdopodobne bo by sie napewno nie zacinał komp... to tutaj też mozesz kuipc dodatkowy wiatraczek ;]...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Ja mam Gforca 8600 Gt 3 wiatraki w kompie i nic mi się nie zacina (testowałem przez cały dzień na grach wymagających dobrej grafy)

76561197995014005.png

Opublikowano

No , narazie się nie zacina bo przeczyściłem tego złoma :P dziękuje wszystkim :)

BADZIK ;D

NIE CZITUJ NA POLAND

nero.jpg

mozilla.jpg

d033441ba9246e5d.gif

15221.gif

|||||||||| - 100%

27118.jpg

Opublikowano

Przeczyszczenie wiatraka nic nie daje tu nie chodzi o wade Hardware tylko o Software sterownik

GeForce 1. 4 pomoże zainstaluj na dysk systemowy, rozpakuj reset kompa i gra gitara

Jeżeli myślisz, że jesteś mądry to źle myślisz, jeżeli myślisz, że nie jesteś mądry to jesteś mądrzejszy niż myślisz.

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

3. Zjedź z dziesiątego piętra gołą dupą na brzytwie i jajami hamuj na zakrętach.

4. Biegaj tak wokoło słupa żeby z przody była dupa.

5. Tak szybko zamknij szufladę na klucz aby go jeszcze do niej schować.

6. Złap komara za lewe jajo prawą ręką nad lewym uchem w rękawicach bokserskich.

7. Załóż hełm na lewą stronę.

8. Puść pawia przez słomkę.

9. Naciśnij F13.

10.Walnij głową w kaloryfer.