Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak jest nadzien dzisiejszy z cheaterami ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm... od czego by tu zacząc...a moze od tego ze podoba mi sie CA , grałem w niego troche , ostatnio jakies pół roku temu. Sęk w tym ze gdy ostatnio grałem było mnóstwo cheaterów. co 2 , 3 cos miał...i nie mówie tu ze niby WH ... nie nie...

Pierwsze pytanko brzmi : Czy dużo cheatów działa na dzień dzisiejszy.

Drugie pytanko brzmi : Jak to sie ma do gry ? Czy duzo ludzi aktualnie używa ułatwień ?

Proszę o konkretne odpowiedzi , bo szkoda mi czasu na sciaganie i patchowanie gry skoro znow bede dostawał headshooty z noża na własnym respie , od typka co siedzi na dachu czy w ścianie xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

najbardziej zaludnione hackerami servery to winchester/alpha/bravo i charlie.

zależy, teraz mniej więcej 1/5 to hackerzy.

polecam grać na victorze/platinium, tam unikniesz cheatów. ( platek only nx )

Opublikowano

Sporo osób czituje na vip hackach, jednak coraz mnie niskich leveli używa opk czy tellekila.

Przeciwko cziterom nic nie mam, co patch jednak ich populacja zmniejsza się.

Opublikowano

cheaterzy są, byli, i bedą. chyba nie ma gry bez hackera czy bota.

Opublikowano

ja nie widziałem hacka uuuu sporo czasu może przez to że gram na Victorze dobij range i graj na tym servie tam mało który ma hacki ...

Opublikowano

Dzięki za info. A Victor od jakiej rangi ? ^^

Dzięki za info. A Victor od jakiej rangi ? ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

No ja nie wiem grałem dziś na zombie (medal) na platinium a tu gościu ze specem minigunem oraz flame lata w powietrzu z właczonym telekillem CSM4

Opublikowano (edytowane)

SSG 1

Hmm Zav/exgun a nie od SFC ?

Co do tematu to Lenart dał trafne spostrzeżenie cheaterzy zawsze bedą, lecz ostatnio rzadziej ich widuje

///niet, od 6 lvla (T, R, ^, ^^, ^^^, SSG :) )

exG

Edytowane przez exgunner
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Napewno niema ich coraz mniej więc przeciwnie przybywa ich albo przynajmniej jest tyle samo ale nigdy nie mniej co z tego że będzie aktualizacja jak i tak w hacku wystarczy adresy zmienić :P i hack dalej śmiga

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Hmmm...

Ja lece na hackach caly czas gdzie sie da... ale bez przesady nie z tk czy inne..

Poprostu gram z UMIAREM , NIE jak inni.

@Marock zapomniales o jednym servie , tam najbardziej i najwiecej jest hackerow REKRUT !

@Ex od SFC1 JEST VICTOR , platinium od 2 rangi NX.

@TOP

Sytuacja wyglada tak , jak grasz na rekrucie , zmien serva najlepiej.

Jezeli gdzie indziej , to za dlugo nie pograsz , ktos wejdzie i spi**edoli gre ...

Wh itp. publiki leca nadal , zalecam uzywac hacka ale z umiarem unikniesz BANA , ale z NEXONA strony to nie uniknione , robisz to na wlasna reke.

Opublikowano

@exmulek

I się chłopie gasisz bo na Victor można wchodzić od SFC!!! włącz grę i przeczytaj a nie poprawiasz tych co dobrze mówią.

Specjalista
Opublikowano

Nie znam się mocno na hackach ale zauważyłem że te low lvlle teraz mniej hackują, owszem ostatnio spotkałem gościa co napierdalał na telekillu, nagrałem filmik i wiczorem chciałem go zbanować a tu patrze że już go logi dorwały :)

chyba tylko vip hacki dobrze działają

ale hacka łatwo zabić, zochodzisz go od tyłu, a on pomimo że ma wh nie ogarnia tego :D bo nie dość że ma lagi od hacka to jeszcze widzi wszystkich i nie wie co z tym zrobić (psychika dziecka, bo tylko małe dzieci tego używają, każdy starszy gracz potrafi sam grać bez wspomagaczy, przykładowo ja: bez żadnych hacków mam CSM'a (nie gram FT więc mały lvl) i KD 2.05

tyle że jeśli ktoś hackuje to od razu wychodze, chyba że gram z elitem

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

co do hackow sa rzadziej lecz np. wczoraj cpt wiecie dwie szare belki kapitan latal sobie po planszy i zapierdzielal jak motorek :D

nie byl bym tego taki pewien ze hackow jest teraz mniej chyba ze bedziesz gral na platku to raczej ich nie spotkasz B) pzdr

Opublikowano

@up pewnie cyclops bandana, patriot skull mask, recon i pewnie bez backpacka i chciał poczuć się jak na motorku - na platku NIGDY chyba nie spotkasz.

@topic yhm..gram czasami na bravo/charlie, i nie widzę hackerów już ze 2 tygodnie, jak nie więcej;d mi to pasuje.

A tak to najczęściej ssg+ jedzie na hackach;p

Opublikowano

Najbardziej zasyfiony hackerami Winchester

Najlepiej jak masz K/D poniżej 0,90 to możesz na delcie grać, tam najmniej hackerów bo oni mają większe K/D

Nexon na prawdę ulepszył zabezpieczenia więc wbijaj do gry :P

@ExGunner

Hmm Zav/exgun a nie od SFC ?

///niet, od 6 lvla (T, R, ^, ^^, ^^^, SSG :) )

exG

zavexgunner.jpg

Hmmm chyba jednak od sfc

@MaxAnnhilator

@Ex od SFC1 JEST VICTOR , platinium od 2 rangi NX.

Trochę nieściśle to napisałeś. Trzeba kupić raz NX i można grać

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hmm masę czitów jest na e****** ... lecz nikomu nie chce się ruszyć .... po nie :) jest masę for ( jedno to mpc )

lecz mpc to co... żadnych porządnych cziterów ale znajdują się tacy jak.. ( Odys,Muter,Geoning,Nightmare ) ( może nie wszystkich wymieniłem )

ale spójrzmy prawdzie w oczy oni nie ogarną z 20 działów a na zagranicznych forach jest naprawdę masa cheatów

a że na mpc są ( z reguły ) stawiane właśnie z tych for ( przykładem takiego hacka jest Sirosix - Warrock )

dlatego zanim pojawi się hack z 2011.05.15 to będzie 2011.05.20 ;} dlatego jak jest update możesz grać w combat arms ( bynajmiej z polakami :) ) polacy

po update nie będą mieli cheatów przez jakiś tydzień - dla tych co tak bardzo lubią i chcą cheatować na pisać mi na pw podam parę czitów i stron z czitami :).

To tyle więc grać możesz :) polecam grać na publicznych roomach z kimś kto ma Elite Moderatora :) Wyleci szybciej niż zdąży kliknąć " insert " :}

Opublikowano

Jak dla mnie takie tematy na MPC to lekka hipokryzja i totalna głupota.

Pomyślcie chwilę nad tematyką tego forum. Czyżbyśmy byli największym polskim forum rozpowszechniającym cheaty/boty/bugi i wszelkie formy oszukiwania w grach? Tak.

Więc bądźmy konsekwentni, bo jeśli już angażujemy się w forum o cheatach, to nie narzekajmy na cheaterów.

Sami najpierw prosicie o cheaty, wstawiacie je (co popieram rzecz jasna), a potem macie pretensje, że jest tak dużo cheaterów. To panowie, albo jedno albo drugie ;)

Ja nie mam tolerancji dla tematów w którym ma się pretensje do cheaterów, narzeka się na nich i reportuje. To nie forum na takie rzeczy.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...