Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gp Bug

rey619

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzisiaj szperająć po necie znalazłem coś takiego :

Hello you are my 1 of hacker Vietnam after the computer bug mò how I found out how valuable animals and bug GP

Here I would like instructions for your reference:

Step 1 is you need 8 CPU up in general as much as the GP will increase in the corresponding

step 2 cross open log fire and the 8 CPU 1 to the ACC, all the 8 May to shop for and purchase of valuable objects GP

step 3 is also the 8 valuable things open at 1 when the system error, but you still đc number of votes to change the tem akgold guns and other guns No. 1

the CrossFire Vietnam is my h after valuable material is đc random bonus GP to do with 8 CPU and 30 minutes is 1 million GP dc

wydaje mi się , że potrzebny jest 8 rdzeniowy procesor [?] . Mógł by ktoś to przetłumaczyć , kto zna dobrze angielski ? Z góry dzięki , na forum pisali , że to działa .

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Cześc! Całego ci nie przetumacze bo sam mało co rozumiem :D ale wiem tyle że w Dysku C masz CF log czy coś i to otwierasz i szukasz to 8CPU,i wpisujesz coś tam i chyba masz dużo Gp :) Mam Nadzieje,że pomogło (możesz też chyba googlami przetłumaczyć :P)

I jak mówiłem google działa :

Witaj jesteś moim 1 haker Wietnam po komputera mo błąd jak znaleźć, jak cenne zwierzęta i błąd GP

Chciałbym instrukcje dla odniesienia:

Krok 1 jest potrzebne 8 procesora w ogólnym jak ZK będzie wzrost w analogicznym

krok 2 krzyż otwartego ognia i zaloguj 8 procesora 1 do ACC, wszystkie 8 maja do sklepu i zakupu wartościowych przedmiotów GP

krok 3 jest także 8 cennych rzeczy otwarte 1, gdy błąd systemu, ale nadal đc liczby głosów na zmianę tej akgold pistoletów i innych rodzajach broni palnej nr 1

Wietnam w CrossFire jest mój h po cenny materiał đc losowe bonus GP do 8 procesorów i 30 minut jest 1 milion GP dc

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...