Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura WP 65 Lvl vs Bron

czekierap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 65 Lvl Sura WP Skille m6 Ku mi strasznie nie wchodza ; / ) I Szukam dla siebie broni(EXP). Egzo / Nimfa / Bojowy / Fms wysokie srednie.... Na co tu najlepiej zbierac kase i ile ? mam aktualnie kolo 3kkk Ale Fishboty w ruch. Co byscie radzili? Stawiam +/- jak kto woli. Cena nie przekraczajaca 10-12kkk nie jestem FarmBotem :P

Opublikowano

Polecam bojowy +7 - +9 z kd do expa, lub bez - potem z tego bojowego syriusz, a atak fizyczny to spory plus u wpka.

Lub fms, ale to już średnie +35%

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

FMS +/- 40% średnie, bojowy(jakiś dobry z kd +4 i minimum +7)

upps44.jpg

...Nasza broń to Rap ulicy oraz hardcorowe słowa...

... nie potrzebujemy gnata oraz tak jak wielu noża...

... nie potrzebujemy kija a ni nawet ziomuś pięści....

...Chodź być pewien możesz tego ktoś z radością nas wyręczy...

Opublikowano

Doradzę Ci jak up@, Egzo +9 z kd +4( kryt, mob, (jeżeli z buta), to szybkość zaklęć, lub przeszywka). I wbić skile m.in m8-10.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Skille rosna powoli ^^ Sluchajcie, pytanie brzmi ktora bron da mi najwieksze obrazenia. W co warto zainwestowac. Wypisaliscie tak naprawde kazdy z osobna co innego i sam juz nie wiem :P

Opublikowano

Wydaje mi się że NAPEWNO, +9 kd +4, wybonowany .. ^^

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Za 12kkk nie kupisz bojowego +9 na +8 powinno starczyc.Ale ja bym na twoim miejscu wybral fmsa sr 40% +9 z kd do expa najwieksze bys mial obrazenia

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mam 65 Lvl Sura WP Skille m6 Ku mi strasznie nie wchodza ; / ) I Szukam dla siebie broni(EXP). Egzo / Nimfa / Bojowy / Fms wysokie srednie.... Na co tu najlepiej zbierac kase i ile ? mam aktualnie kolo 3kkk Ale Fishboty w ruch. Co byscie radzili? Stawiam +/- jak kto woli. Cena nie przekraczajaca 10-12kkk nie jestem FarmBotem :P

Bojowy +6/7 3kd +3/4 do pvp zeby w racie czego obronic spota.

RMCF

Opublikowano

nimfa + egzo = najlepsze bronie dla Sury Wp

mogą być od +7 wzwyż + dobre kd

Chyba Ci się coś pomyliło z tą nimfą.

Za 12kkk kupisz ''jakiegoś tam'' bojowego, ale ja wolałbym zainwestować w FMS ~40%śr i kd . :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Polecam egzo +9 5 bonow kd +4 i cisniesz :D A i ciągle ku czytaj

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Opublikowano

zalezy jaka masz budowe.. chodzi mi o wit czy masz dany czy sila.. jesli sila to oczywiscie fms sr 35 + bedzie robil tak jak nimfa/egzo +9 a jesli sila to lepiej nimfe+9 kd +4 lub bojo +8/9 kd +4

76561198017353072.png
Opublikowano

@Up napisałeś 2 x siła.

Moim zdaniem najlepszym wyjściem jest kupno fms'a +9, średnie 35+, kd potwora i krytyka +4. Egzorem też bym nie pogardził.

13_mpcforum-logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...