Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Władca Pierścienie Bitwa O Śródziemie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak umiesz się posługiwać ce to bez problemu to znajdziesz sam powiększałem se tam kase i punkty mocy ale dowodzenia się mi nigdy nie udało

Opublikowano

Banalnie :) Hmm punkty dowodzenia to jest to od jednostek? :) Jeśli tak to tego nigdy nie zwiększałem CE, lecz jak ustawiasz potyczkę o ile mnie pamięć nie myli jest tak 2-ga zakładka i tam można zwiększyć maksymalną liczbę punktów dowodzenia (ja miałem tyle konnicy elfiej, że przy szarży mi się komp zwiesił :) ) a przy kasie 99999999 to już nie problem zbudować parę chat więcej. Po prostu w CE wczytujesz proces Bitwy i wpisujesz (jak masz 1000 kasy) 1000, czekasz aż ci się zwiększy (do 1200 np.) i wpisujesz 1200 i tak dalej aż zostanie 1 wynik (to chyba już wiesz nie?).

@Edit A może po prostu zły proces wczytujesz? Często gry mają 2 procesy w CE i trzeba wybrać ten właściwy.

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

Ta ale nie znajduje mi tego a we wladcy ciagle sie zmienia ilosc surowców. i naprawdę nie wiem jak to zrobic punkty dowodzenia tez bym sobie zwiekszyl ale nie umiem sie zabardzo CE obsugliwac.

Prosze o napisanie jak ktos wie krok po kroku jak to zrobic. Tyle co umiem to znalezc proces i kase zwiekszyc ale nie udaje mi sie we wladcy.

Opublikowano

jak umiesz się posługiwać ce to bez problemu to znajdziesz sam powiększałem se tam kase i punkty mocy ale dowodzenia się mi nigdy nie udało

Ha tu trzeba sprytu :D

10/120 jednostek

skanujecie 10

szkolicie nowe

macie 41/100

skanujecie 10+41

itd. zostają wam 2 wyniki

zmieniacie je na -1000

i macie 120 punktów dowodzenia (a nie pisze że macie np. 10/120

:) mam nadzieję, że pomogłem

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ok sprawdzę to i jescze jak bys mógł powiedz jak można surowce sobie zrobic.

Ten twój sposób coś mi sie nie udaje za kazdym next scan mam 0 wyników a napewno dobrze robie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak masz CE to tam jest ikonka komputera na górze kliknij i znajdź game.dat tam wpisz kase daj first skan wejdź do gry i poczekaj na więcej kasy z nów wklep ilość w swoja ramkę i daj next skan i tam pojawi sie (po lewej stronie kilka addressów ) i kliknij we wszystkie one pojawią sie na dole zaznacz, daj prawym i znajdzi Valute i daj ile chcesz kaski

Myśle że pomogłem

Jak nie rozumisz to pisz na gg 20264847 to ci bardziej wytłumacze

Opublikowano

ja zrobiłem tak z punktami dowodzenia:

miałem np:40:300

skanuje 40

rekrutuje nowe jednostki np:120:300

skanuje 120

powinny nam zostać 1-2 zakładek

zaznaczamy i zmieniamy valute na 0 i zamrażamy wartość

co do pieniędzy robimy to banalnie

mam 4000 kasy to skanuje 4000

teraz mam 4300 kasy skanuje 4300

zaznaczam to co zostało i daje valute kasy czyli np:100000000 kasy

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

jak macie ce to odpalcie cheata i gre. Później w ce wchodzicie (u góry w ten komputerek mały) i klikacie, po chwili pojawi sie lista wszystkich otwartych przez wasz komputer aplikacji i wybieracie (u mnie na samym dole tej ramki) macie tam Game.dat i wybieracie to. a kase robicie tak jak u góry i nie ma bata zeby nie działało jeśli dalej nie działa to piszcie na moje gg. 20264847

Wszystko się da, punkty jednostek (moce) też się da ale trzeba troszkę się pobawić, ale nie jest to takie trudne ;)

Opublikowano

Nie radzę używać pliku Cheatengine, tylko ArtMoney. Zawsze znajdzie i o wiele szybciej, z cheatengine trzeba się bawić. Polecam się.

Download: http://www.artmoney.ru/e_download_lan.htm (Wybierz sobie dla siebie wersję i ciesz się cheatowaniem)

P.s Władca Pierścienia to gra, w której trzeba się bawić, ale bez cheatów. Bo łatwo się w to gra.

OnlySilence-MPCForum-Member-23.png

Opublikowano

A to już coś znacznie innego, jak już przeszedł tą grę parę razy to niech się bawi. Chyba mnie dokładnie nie zrozumiałeś kolego, chodziło mi, że w tą grę 1 raz się gra bez cheatów, żeby się oswoić z jednostkami, budynkami itd....

A poza tym, to nie dyskusja!

OnlySilence-MPCForum-Member-23.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...