Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Oddam konto premium

melego111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straciłem sens grania w Minecraft'a i tak jak nazwa tematu wskazuje oddam konto za darmo .

Oddanie konto nie będzie polecało kto pierwszy ten lepszy (w tym wypadku zgarnia konto)

Żeby dostać konto wystarczy napisać mi na PW wiadomość z wiekiem i dlaczego grasz na piracie (nie będę oddawał konta jakiemuś dzieciakowi z ADHD )

Konto nie zostało na żadnym serverze zbanowane (ze chyba dla jaj i od razu odbanowany ;D )

Konto posiada rangę vip na serverze mycraft.pl (s1 - freebuild ) (dożywotnie)

Konto nie ma pokemonowego nicku (mad111pl)

Jeżeli już tobie oddam konto prośbę, a bardziej wymagam że jeżeli wejdziesz na server i ktoś ciebie zapyta np. oto czemu nie wchodzę na ts itp kulturalnie odpowiesz mu że oddałem ci konto.

Podaje tylko login i hasło , następnie mogę zmienić tobie hasło ale emaila nie dostaniesz ! dostajesz konto za free czyli nic nie tracisz jak stracisz konto w jakiś sposób

Edit.

UWAGA - jeżeli dostane wiadomość bez podania wieku i dlaczego gracie na piracie (a już dostałem takie 3) od razu kasuje wiadomość nie patrząc kto to jest (pisze ten edit z powodu ze dostałem wiadomość taką od osoby która by mogła dostać je)

Konto oddana ! Proszę już nie pisać !

Opublikowano

Boshe koleś da konto i od razu całe MPC o stóp ma krzysztofa nie poniżaj się...

Sorry jestem wart więcej niż przyjmowanie jałmużny.

ale róbcie co chcecie

TOPIC

a tak z ciekawości : co dla ciebie znaczy "stracić sens grania"?

UP

a jednak wykasowałeś posta. on je kupił za pieniądze a ty przyjmując je to jakbyś aż wołał "hej! nie mam kasy na minecrafta!"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@hrabia12 powiedzmy ze straciłem ochotę na stawienie różnorodnych klocków a następnie ich niszczenie jak coś nie wyjdzie

w brak tej ochoty też leży wina kolegów, mieliśmy zarąbistą osadę na jednym z serverów , teren 500x350 , spore mury, piękny ratusz itp a tu im zachciewa się grać na innym serverze gdzie są jakieś runy itp. (nie pierwszy raz takie zachowanie ) po za tym nie mam już czasu na granie w minecraft

Jak z każdą grą jest - po jakimś czasie się nudzi

Bywalec
Opublikowano

Tylko potem nie żałuj

Ja oddałem 3 steam'y z grami łącznie wartymi 300 zł

a teraz tego żałuje;/

88498905942410602516.png

Opublikowano

Były 4 osoby które zaciekawiły mnie i mogłem oddać im konto

Zrobiłem losowanie przez generator mojego autorstwa

Wygrała osoba o numerze 4 , czyli nieumiem

Untitled.gif

Podgląd losowania

Proszę o kontakt nieumieum

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...