Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal online jaka klase wybrac

Kosiarz199

Jaka klasa   

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy... w zasadzie wszystkie są fajne i na swój sposób lepsze jedna od drugiej ale to zależy od twojego doświadczenia związanego z tą grą i co w niej już zdołałeś osiągnąć...

Na dobry początek IMO zawsze można wybrać Bladera lub Warriora - lekko i przyjemnie się gra tymi klasami, inna sprawa jest już z Wizardem gdzie bez dobrego seta będzie ci naprawdę ciężko a na pvp się nie pobawisz...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nooo wg. mnie to najlepszy jest FS co prawda na kryty trzeba liczyć bo bez nich to dmg trochę mizerne ale dzięki buffowi na wyższym lvlu to jesteś bogiem w pvp bo przeciwnik nawet z dużym dmg nie przebije się przez obrone a ty może z małymi obrażeniami przebijesz sie

Pomogłem? Daj +. Nie pomogłem? A co tam też daj +.

Opublikowano

Cóż według mnie na początek gry jest dobry Blader ponieważ sam nim zaczołem, przyjemnie się gra i do tego łatwa postać i przyjemna dla oka :P Tą klasą się nauczysz grać, ale jeśli nie jesteś "zielony" w tej grze to polecałbym wizarda postać bardzo przydatna na dungeony :P

76561198056612716.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ogolnie cabal ma to do siebie ze kazda klasa jest zajeb*** oczywiscie jedna jest latwiejsza inna trudniejsza ale kazda jest fajna ! jesli chcesz grac fs to jezeli crity nie wpadna na pvp juz gryziez ziemie ale jezeli wpadna to przeciwnik juz lezy Wizard najwiekszy dmg maly def blader dobra postac dla poczatkujacych i moja pierwsza ;d fajnie wyglada taki kozak z dwoma bledami ;d warrior troche mniejsze hity od wizarda ale tez duze do tego spory def oraz HP FA przydatne buufyy najslabsza postac na pvp a dalej mi sie juz nie chce pisac xD ;P

Opublikowano

pkt. 10 regulaminu lokalnego działu Cabal Online "Zakaz robienia tematów typu "Jaki serwer polecacie", "Kim grać" itp. "

odnośnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/166110-regulamin-lokalny-dzialu-cabal-online/

Opublikowano

Kazda profesja jest dobra jesli ja dobrze poprowadzimy ..

gralem 2 kladsami dluzej

FB ktory bez dobrego eq daje rade a jego eq jest stosunkowo tanie

i WI ktory bez eq ssie i dlatego jego eq w AH jest tak drogie..

Opublikowano

baardzo szczegółowo napisales wiec ja tez napisze ci szczegolowo. To Zależy.

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Jeebać cenzure

Opublikowano

baardzo szczegółowo napisales wiec ja tez napisze ci szczegolowo. To Zależy.

O matko.. A co tu szczegółowo opisywać?

Kazda klassa jest dobra! Lecz kazda ma jakies predyspozycje.

WI- dobrze nadaje sie do pt w dungach i tg z powodu SP buffa jest najszybsza postacia (dash i blink) Lecz trudno sie nim gra z powdu malego dmg malej ilosci defa malej ilosci hp.. na pvp wiz podobno sobie radzi ale w praktyce jest pvp zalezne od stunllocka (czyli ustawienia combo ktore nie pozwala przeciwnikowi atakowac) BM2 jest jednym z lepszych bo moze atakowac 2skillami na raz lub 2 moby na raz. Jego eq jest drogie bo wiz jest zalezny od eq. znaczy bez eq wi ssie.

FB- swietna latwa postac eq dosc tanie do 105lvla spokojnie mozna chodzic w krapie skille zadaja mocne dmg przez co po kupnie na 105lvu itemow pod wysys mozna spokojnie solowac eoda (SPOKOJNIE) i expic sobie dalej. Eq jest dosc tanie i jest jedna z lepszych postacii na pvp.

nie bd sie rozwodzil o jakis dziwnych aspektach.. chodzi o to aby grac odrazu w jakims celu czyli np fb robic ze statami pod osma +7 i jakiegos orba zeby nie zjebac statow.. Zadna klasa nie powinna miec problemow z zadnym questem

oprocz lvlingow na 80/90 ale na tym lvlu juz sie ma znajomych ktorzy pomoga.. jedynymi Questami z ktorymi moze miec problem kazdy to ASC controller i SEAL.

Co tu duzo mowic kazda klasa oprocz wiza to swietna klasa wiza warto robic jaka 2 postac po doprowadzeniu pierwszej do np. 110lvla

Opublikowano

a taki mały szczegół wam jeszcze podam

"#1 Kosiarz199 Napisano 13 maj 2011 - 23:48"

także nie wiem po co tu jeszcze pisac

Slimo - górnik raporcik

Opublikowano

to znaczy, że odkopujesz stare tematy

ostatni post był z 19 czerwca

twój był dzisiaj czyli 27 sierpnia

czyli ponad 2 miesiące różnicy

a zapewne regulaminu nie czytałes więc zacytuję ci pkt 5. "Nie należy odpowiadać w tematach starszych niż tydzień. "

i przy okazji pkt 1 "1.Nieznajomość regulaminu nie usprawiedliwia nieprzestrzegania go."

a o raport się nie martw :) juz poszedł wcześniej ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...