Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wow error patch 3.3.x-4.0.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. może mi ktoś powiedzeć o co chodzi > więc sytuacja jest taka: mam wowa 3.3.5a i kolega na płytce dał mi patcha 3.3.x-4.0.1 ( downloader) i tam były jeszcze jakieś pliki typu wow-update13205 itp. kazał to wkleić do DATA w wowie i pobrać tego patcha przez downloadera. Pobrałem patcha ( okolo 73 MB) i instaluje... wszystko się ładnie instaluje przez blizzard updater i gdy już jest 98% nie mogę wcisnąć CANCEL i wyskakuje taki błąd

The file "D:\Games\World of Warcraft's\Wrath of The Litch King\Data\Cache.temp\SoundCache-2.MPQ.temp" could not be renamed to "D:\Games\World of Warcraft's\Wrath of The Litch King\Data\Cache.temp\SoundCache-2.MPQ". If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (ConflictManager::ResolveConflicts/1)

To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? PS. mam windowsa xp sp3 ( wersja gry enUS patch też do enUS jest) będę bardzo wdzięczny ;)

Opublikowano

Hmmm, ten patch zajmuje ponad 4 gb, więc ~70 to troche mało, może Ci złe coś dał, normalnie odpal przez launcher, powinno się ściągnąć.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg