Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z grą Metin2.Mianowicie gra wyłącza się beż żadnego komunikatu.Wcześniej też się wyłączała lecz wyczytałem aby usunąć plik "error.log" (Coś w tym rodzaju).Tak też zrobiłem,jednak sytuacja ciągle jest taka sama,tylko że nie wyskakują mi znane znaki zapytania.Po prostu gra wyłącza się beż żadnego komunikatu.

Naprawiałem problemy programami:

-Tuneup,

-Ccleaner,

Glary Utilities,

Robiłem defragmentacje,optymalizacje systemu i łącza.

System operacyjny to Windows XP Professional.

Procesor to Intel Celeron CPU 2.40GHz.

Karta graficzna RADEON 9550.

1,5GB RAM.

Ogólnie rzecz biorąc cały czas coś.Najpierw miałem problemy z zainstalowaniem.Ściągałem z kilkunastu stron w tym z oryginalnej strony.Podczas instalowania w każdym z ściągniętych plików wyskakiwał błąd:

"C:\Program Files\Metin2\pack\root.eix

Wystąpił błąd podczas próby odczytu pliku źródłowego:

Plik źródłowy jest uszkodzony.

Możesz ponowić nieudaną czynność,zignorować ją,aby ominąć ten plik (nie zalecane),lub przerwać instalacje."

Jedynie pliki się zmieniały,ale w każdym z nich wyskakiwał błąd taki jak podałem.Jestem po formatowaniu komputera.(Tylko jedna partycja[system operacyjny,gry,programy]).Na drugiej partycji jest muzyka,instalki itp.Nie chcąc marnować tygodni ściągania nie formatowałem tej partycji.Ale chyba nie ma to dużego znaczenia bo tam nic nie instaluję.

Liczę na pomoc,pozdrawiam,ElWymiataczos!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...