Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto. Jest szansa na odzyskanie?

klakiero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem konto bylo moje znam all pasy odp do konta pasy na g1 jak na gre jakie bylo all pasy z premek i co bylo uzywane na koncie

ale gosc sie wlamal na konto zmienil email i pasy czy da rade odzyskac konto po ticket i z czego mam napisac takiego ticketa z emaila konta starego czy z new np konta ??

Opublikowano

Tu masz wzory ticketa :

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

Będziesz musiał w tym tickecie napisać kody premek które używałeś itp.

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Ja tam napisalem ticketa, zrobilem wszystko co moglem (wszystkie zmiany w koncie itp.), a oni i tak mieli to gdzieś, więc nie rób se zbyt dużych nadziei.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

masz w odpowiedziach wyjasnione ale raczej uwazaj bo jak napiszesz ze Ci ukradli to moga zbanowac i tyle bd ja tak mialem

napisalem ze mnie okradli a pozniej na wrrock-stats acc. status:BLOCKED o.O

Opublikowano

@up najwyraźniej ten kto ci zajumał konto hackował na nim i ci zbanowali to konto a nie przez ticketa

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

@Boyaka przykro mi ale na kody już nie działa.. lecą w chuja teraz admini...

Jak chcesz odzyskać konto jakiekolwiek to musisz mieć na nim retaila i kod do retka inaczej 0 szans...

Chyba że miałeś od chuja premek, g1 i znasz date urodzenia to możesz walczyć ticketami.

Opublikowano

Ten sposób wciąż działa. A pozatym administratorzy mają możliwość sprawdzenia udanych logowań na konto i adresu IP z, którego została przeprowadzona ta akcja.

Jeśli podasz kody i twój adres IP logował się na to konto przez ostatnie pół roku to odzyskasz konto bez najmniejszych problemów nawet nie posiadając retka etc..

To tylko kwestia dobrania odpowiednich argumentów by przekonać drugą stronę o prawdziwości swoich słów.

Najlepiej jest wykonać chociaż jeden zakup za pomocą karty. Wtedy od ręki otrzymujesz przychylną odpowiedź.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

co do konta ja nie widze szans pisalem tickety okolo 10 wyjasnilem ze konto jest moje od 1 lvl podalem im all cody z premek itd... jakie byly pasy na g1 jakie na gre jaki jest answer itd... kiedy ostatnio sie logowalem nawet dalem im screny z konta jaka byla uzyta premka jakie byly wep itd... co moge powiedziec na kazdy ticket nie dostalem zadnej odpowiedzi nie wiem czy jest jaki kolwiek sens pisania ticket bo oni nawet nie odpowiadaja szkoda bo konto mialem dobre 57 lvl premka silver 30 dni all weps i 2 mill dinar nie wiem jak sie wlamal i pozmienial all bez odpowiedzi ale tera wiem jak bo do zmiany pas nie potrzebny jest answer

dziwne moje zdanie ze powini konto zawiesic az do wyjasnienia i znalesc prawdziwego wlasciciela a oni maja wyjebke dla nich liczy sie chyba kto ma konto te jego bo inego wytumaczenia nie mam

podalem im all wszystkie cody z premium pasy na gre i na g1 screny co bylo na koncie kiedy ostatnie logowanie jaki ostatni klan itd...... dla nich sie chyba nic nie liczy az mnie boli ze na wr licza sie tylko haki

Opublikowano

hahaha mam ten sam problem ukradli mi konto 46 lvl , niewiem wogole jakim sposobem ,ale moim kolega zajebali tez konta : 30 i 62 lvl . napisalem ticeta i nawet nie chca odpisac to oznacza ze gamefirst cos zjebalo i niechca sie przyznac .

Opublikowano

napisze tera tak odpisali mi laskawie na ticket 35x tyle im wyslalem to odpisali mi tak

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

Please use the Forgot password option on our gamersfirst website. If you no longer have access to your account's e-mail address, do not proceed to reset your password. Instead, please send an e-mail to [email protected] with the subject line "RESET HELP" and include as much of the following information as possible in the following format:

•Gamer ID

•3 months of payment history (if applicable)

•Original e-mail address

•Date of birth

•Secret question and answer

•IP Address

We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Regards,

Wyslalem all tera znow bede musial 3-4 miechy pisac tickety moze mi odadza ale w to watpie ale szkoda mi konta w chu kasy wladowalem premek g1 itd ....

Opublikowano

napisze tera tak odpisali mi laskawie na ticket 35x tyle im wyslalem to odpisali mi tak

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

Please use the Forgot password option on our gamersfirst website. If you no longer have access to your account's e-mail address, do not proceed to reset your password. Instead, please send an e-mail to [email protected] with the subject line "RESET HELP" and include as much of the following information as possible in the following format:

•Gamer ID

•3 months of payment history (if applicable)

•Original e-mail address

•Date of birth

•Secret question and answer

•IP Address

We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Regards,

Wyslalem all tera znow bede musial 3-4 miechy pisac tickety moze mi odadza ale w to watpie ale szkoda mi konta w chu kasy wladowalem premek g1 itd ....

Masz im napisać dane konta twoje ip i odzyskasz może :)

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano

Ostatnio support warrocka ma wielkie opóźnienie... Wysłałem ticketa 4 maja, że nie działa mi warrock a odpisali mi na niego dopiero wczoraj. Ja chciałem raz zmienić odpowiedź do konta. Podałem im all kody ( wysłałem im ze 40 na premki 3-days / bronie itp. itd. ) / ip / emaile / wszystko ale powiedzieli, że tym się nie zajmują. Moim zdaniem jak ukradli ci konto powinieneś odzyskać ale może ci się to uda za jakiś miesiąć. Premium ci przepadnie na 100% niestety ;/

Opublikowano

Ostatnio support warrocka ma wielkie opóźnienie... Wysłałem ticketa 4 maja, że nie działa mi warrock a odpisali mi na niego dopiero wczoraj. Ja chciałem raz zmienić odpowiedź do konta. Podałem im all kody ( wysłałem im ze 40 na premki 3-days / bronie itp. itd. ) / ip / emaile / wszystko ale powiedzieli, że tym się nie zajmują. Moim zdaniem jak ukradli ci konto powinieneś odzyskać ale może ci się to uda za jakiś miesiąć. Premium ci przepadnie na 100% niestety ;/

co do ticket to juz sam wiem napisalem ze ukradli mi konto w styczniu to moze z 35 ticket odpisali dopiero tera czyli 5 miech to tera napsialem im znow all pasy itd... to tera bede czekac na opd od nich do konca roku zal a jeszcze im cos nie bedzie pasic to konta wogle nie odzyskam a 57+ z dobrym ratio 2.0 dlugo sie uczylem gry bez hak bez nabijania lvl a tu jakas gnida wejdzie ci jakos na konto zajebie i szczesliwy zmienil nick email i uwaza ze jego a k2 ma to w dupie bo oni pod siebie i tak zarobia rozumiem zebym dostal bana za hakowanie lub nabijanie lvl to nie musza nic

szkoda slow jak narazie nie gram w warrocka kiedys gralem sobie w warrocka mialem moze 29 lvl stalem na bug na khali dostalem DC loguje sie a tu szok accunt block pisze ticketa zeby mi wyjasnili a oni uzywanie Vip-hak kolega 62 lvl na marien AW stat 7-1 lag dc ban Vip-hak szok co to k2 robi konta nie odzyskane im nie udowodnisz ze nie hakowales jak stanie sie konto block lub ci zajebia moje zdanie odzyskac konto to szok mam nadzieje ze cos zrobia i mi konto dadza to sprzedaje wiem ze premki dinar tyle co bylo nie bedzie ale sprzedam symbolicznie za czas spedzony w wr

Opublikowano

tera moje pytanie jest takie konto nie jest zbanowane ciagle jest acctive nie uzywane sa hacki na nim bo lvl jaki tera tam jest to okolo 59-60 jak mi je zajebal ziomek bylo 57 tera moje pytanie jest takie wroca mi lvl jaki byl czy takie jak jest teraz ??

Opublikowano

@UP Jeśli odzyskasz konto to nie będą zmniejszali LVL :D LVL zostawią taki jaki jest

to fajnie ze jak odadza wogle konto to bedzie super ale meczy mnie to ze ja 3 lata zbieralem dinar udalo mi sie nazbierac 2.5 mill dinar a tera co widzialem na ranking zostalo 1.6 mill mam nadzieje ze fast zablokuja konto do wyjasnienia ale lvl mi sie podoba bo jest 70 lvl licze na to ze sie okresla fast wyjasnilem im all co do konta dalem nawet screna z acc ale jak narazie czekam na odp Info Received takie cos jak narazie mam odp dalem im 19-05-2011 zobaczymy kiedy bedzie odp....

Teraz pytanie jak dadza mi acc to zmienia mi na nick jaki byl czy bede mogl im powiedziec jaki chcem czy zostanie tego zlodzieja nick ???

Opublikowano

Powie ktos co mam tera zrobic dostalem taka odpowiedz ??

Please be informed that any assistance regarding account information change/compromised accounts will be given at [email protected]. We request you to send out an e-mail with all the available details for account retrieval. We apologize for any inconvenience caused.

If you have any other questions or concerns, please feel free to submit a new ticket and we will be more than happy to assist you.

Opublikowano

Powie ktos co mam tera zrobic dostalem taka odpowiedz ??

Please be informed that any assistance regarding account information change/compromised accounts will be given at [email protected]. We request you to send out an e-mail with all the available details for account retrieval. We apologize for any inconvenience caused.

If you have any other questions or concerns, please feel free to submit a new ticket and we will be more than happy to assist you.

tera juz troche wiem wymyslili nowy system suportu napisalem 2 tickety dotyczace konta

tera to juz prawie nie widze mozliwosci odzyskania zal 6- miech walczyc i niic 0 reakcji

A tera pytanie tak mnie zakrecili w suporcie ze tera nie pamietam daty bo kiedy to bylo jak zakladalem alle jak mam all cody z prem id pas gry i g1 odpowiedz do konta screny 3x z niego ciekawe czy odzyskam na tym nowym suporcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...