Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuuaqw.png

Uploaded with ImageShack.us

Jak wszyscy mogą zauważyć , pobrałem ,a raczej chciałem pobrać Edx33loarder +HSSserver . Plik był pobierany z Oficjalnej stronki Ibota ,więc się pytam ,czy aby na pewno na ten czas , ibot jest bezpieczny ?;>

Opublikowano

Po pierwsze jak ty chcesz miec bezpieczny komputer uzywajac zenujacego programu antywirusowego.

Do rozwiazania zaopatrz sie w jakis konkretniejszy program antywirusowy, najlepiej pobierz NOD32 i wykmin sposob jak podrobic serial aby miec 90 dniowa subskrypcje

Po trzecie u mnie w gildi pare osob twierdzi, ze w paczce z ostatnia wypuszczona poprawka do bota jest keyloger, moj Norton 2011 tez wykrywa keylogera w 1.1.8 C

Takze bocicie na wlasna odpowiedzialnosc. Ja skonczylem z tym biednie dopracowanym botem.

Fakt zawdzieczam ibotowi wiele ale to co teraz jest to jakies wielkie nieporozumienie.

Opublikowano

"Po trzecie u mnie w gildi pare osob twierdzi, ze w paczce z ostatnia wypuszczona poprawka do bota jest keyloger, moj Norton 2011 tez wykrywa keylogera w 1.1.8 C"

Czyli mogę uznać ,że jakieś tego typu , zagrożenie jest , tak ?;>

Czy doradzasz teraz innym używania Ibota ?

Opublikowano

Tu jest skan do wersji bota 1.1.8c : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c0a7050d8c1c1f1728db7007f5c1c2fd4e22da6634b24e9d54859597e0757bf2-1305377474#

A tutaj do najnowszego loadera i hs : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c14e9af9e39bb83270ce3b65bce5d5c5783d3fd7e133400f8ce34489115053a3-1305377747

Nie wiem czy te wirusy są niebezpieczne czy nie ale patrząc jakie programy antywirusowe je wykryły nie można ich lekceważyć. Prosił bym o opinie jakiegoś eksperta :D

Opublikowano (edytowane)

raczej odradzam z kilku powodow

Poczawszy od tego ze podejrzane wirusy w paczce zaczely sie pojawiac

Nastepnie nowy system uzywania ibota to jakies nieporozumienie, lagi nie z tej ziemi no i nie pobocisz sobie calej nocki bo DC murowane jest na tym bocie

Kolejny powod to dziwne znikniecie glownej strony ibota bez wyjasnien

A konczywszy na tym ze teraz nalezy patchowac mediapk2. A wiadomo ingerencja w ten plik zwieksza ryzyko na zbanowanie.

PS. Wykupilem phBOTa

Jesli rozwazasz odstapienie od ibota, to oferuje wynajem slota na 4 tygodnie, cene uzgodnimy.

Kontakt na gg: xxx

Edytowane przez wojtek12
Opublikowano

ja pobierałem te patche i mam avasta i mi ci nie wykrył. tylko ja je pobrałem od razu po dodaniu na stronke. po drugie po dodaniu łatek b i c nie ma często dc. po trzecie anty wir bedzie wykrywać program jako wirus bo to jest program z takim mechanizmem tylko że on służy tobie. po czwarte stronka działa normalnie- problemy techniczne serwera - już jest git :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

33622.gif

382.jpg

Opublikowano (edytowane)

Ja też na razie skończyłem z iBotem, nie ze względu na to że prawdopodobnie są tam jakieś wirusy, gdyż o tym dowiedziałem się dzisiaj z tego tematu, lecz po ostatniej inspekcji i tymi wszystkimi HS serverami i całym tym bawieniem się z botem.

PS. Wykupilem phBOTa

Jesli rozwazasz odstapienie od ibota, to oferuje wynajem slota na 4 tygodnie, cene uzgodnimy.

Kontakt na gg: xxx

Mam do Ciebie pytanie... jakbyś sobie liczył za wynajem bota? Jakaś większa stawka czy po prostu tyle ile wychodzi na dwóch/trzech?

Edytowane przez wojtek12
Opublikowano

Nie kminie o co wam chodzi.. Minuta roboty z tym hs serwerem i innymi pierdołami.

A co do dc i lagów, to od 11 nie dostałem dc, lagów jakiś większych nie zauważyłem..

Opublikowano

Ja właśnie też skończyłem z Ibotem , ryzyko ,czy nie , nie będę tego lekceważyć .Aktualnie Sbot : )

Opublikowano

Mi juz chodzi od ponad 20h bez dc i bez lagow.. Nie ma lipy ;)

ibota na jadnym charze dziala bez zarzutow tylko ze mi potrzebny jest bot do dlvl;/ a na 2 charach wcale nie dziala .... ;/ wiec lipa jest

Opublikowano

ibota na jadnym charze dziala bez zarzutow tylko ze mi potrzebny jest bot do dlvl;/ a na 2 charach wcale nie dziala .... ;/ wiec lipa jest

zakup 2giego kompa :P

I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/

Opublikowano

Informacje , które mogę uznać za ważne to .

'Po trzecie u mnie w gildi pare osob twierdzi, ze w paczce z ostatnia wypuszczona poprawka do bota jest keyloger, moj Norton 2011 tez wykrywa keylogera w 1.1.8 C'

"A tutaj do najnowszego loadera i hs : http://www.virustota...53a3-1305377747

Nie wiem czy te wirusy są niebezpieczne czy nie ale patrząc jakie programy antywirusowe je wykryły nie można ich lekceważyć. Prosił bym o opinie jakiegoś eksperta "

"Kolejny powod to dziwne znikniecie glownej strony ibota bez wyjasnien

A konczywszy na tym ze teraz nalezy patchowac mediapk2. A wiadomo ingerencja w ten plik zwieksza ryzyko na zbanowanie."

Nie wiem ,czy wy skończycie uzywac ibota ,ale ja to zrobiłem.Dziękuje za pomoc wszystkim tutaj:)

Proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Aktualnie wbijanie jest wyłączone i to nie z powodu bota . Pewnie Joymax coś robi .

Następnym razem napisz to w innym temacie . Ten Temat jest do zamknięcia.

Opublikowano

Na prośbę autora, zamykam.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...