Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytać czy wam także skasowało postaci po zmianie na sjsro? Bo nie było mnie przez tydzień w domu i dzisiaj chciałem wejść pobrałem nowe media, account działa ale postaci na nim nie ma żadnej ;(

Dla tych, którzy spamują zamiast używać opcji edytuj, mała wskazówka: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

14562.jpg18706.png

utorrentuser.jpgLinkinparkfan.jpg

15221.gif6840.png

d033441ba9246e5d.gif

sepas.png

Opublikowano
Chciałem zapytać czy wam także skasowało postaci po zmianie na sjsro? Bo nie było mnie przez tydzień w domu i dzisiaj chciałem wejść pobrałem nowe media, account działa ale postaci na nim nie ma żadnej ;(

z tego co wiem byla inspa.. i nowy skin.. i poprawili bugs.. ale o kasowaniu postaci nic nie mowili.. moze psrubuj innego media aaa i na jakim serv miales account??

bo podobno zrobili tak e te acc ktore tworzylismy sa na ten i na ten server..

wiec niewiem pozdro.

Usunięto. Regulamin obowiązuje posty/tematy jak i sygnaturę.

Bywalec
Opublikowano

dokladnie. pewnie masz ip 1 serva albo 2giego bo sa 2. zreszta trzeba nowe ip: 174.139.5.114

Opublikowano

No ja miałem na tym 2 servie postać, a po wpisaniu tego ip nowego mi nie działa ;(

A jak na starym media próbuje po prostu dodać to nowe ip, to w media patcher jest niby dobrze ale potem mi wyskakują dziwne komunikaty z BSO mam napisane Memory i dalej jakieś chińskie znaczki, a potem się wyświetla jak na ok nacisne z silkroada okienko małe ze znakami zapytania, po naciśnięciu ok otwiera się jakieś okienko którego nie można zamknąć i jest tak jakby zabugowane bo nie ma na nim nic.

Dla tych, którzy spamują zamiast używać opcji edytuj, mała wskazówka: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

14562.jpg18706.png

utorrentuser.jpgLinkinparkfan.jpg

15221.gif6840.png

d033441ba9246e5d.gif

sepas.png

Opublikowano

Konto miałeś na starym sjsro , teraz jest off -postaci niema

Działa acc na 1 i 2 serwie ,i mozesz miec "tak jakby" 6charow na 1 koncie :P czyli 3chary-1serwer; ))

Grasz na nowym IP , i tak juz zostanie:)

b577e893e102f.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...