Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

Groch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka serwer jest włączony ale stworzyłem postac chce ją włączyc naciskam start chwila i dc o co kamamn pomocy daje +

Opublikowano

Serwer ON:D

@Wiadomosc dla UniqPomocnik i Cain

Jak cos ja mam 6 lekcji bo nie mam dwoch ostatnich zrobcie gildie i zostawcie dla mnie slota gdybyscie wczesniej grali;)

Opublikowano

Co za kasztany szczerbate dają minusy w 1 poście? Napracował się to mu się należy [+], a nie jeszcze minusy dajecie cwele

RACJA!!!!!

Opublikowano

reg niedziala not found..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

lub serwer już padł bo albo stronka poszła się jechać...(w łagodnym znaczeniu) albo serwer off

not found not found coś nie zagracie sobie...

lub jest inny reg którego autor tego tematu nie zupdejtował

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Elo .

Heh ja sie wyspałem a tu dalej Check śmiech na sali ? btw Gildia juz powstała ?Jak tak to jaka? i jaki nick ma master to sie zgłosze ;]

newreply.gif

58086-keep-on-dancing.gif

Opublikowano

Niestety Gm'owie za duzo kombinuja z ratami, wczoraj byly 20x, a teraz sa 5-10, ciezko mi okreslic, z ciekawosci zrobilem nowa postac, pamietam jak wczoraj za manyanga dostalem 1lvl + 24% dzisiaj jest to samo, co o tym swiadczy ? , wydaje mi sie ze zrobili takie cos jak: Czym wyzszy lvl tym mniejsze raty.

• Dodaj nową pozycję...