Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

Worekpol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh c7 to za przeproszeniem ja pierdole taką gre my dc i c7 a turasy lvl-e biją . i to ma byc fair play ? chu* im w dupe .

Sorry ale nerwa chyciłem mam nadzieje ze cain wybaczy ^^

newreply.gif

58086-keep-on-dancing.gif

Opublikowano

Warekpol chodzi mi o to że ludzie piszą że normalnie expią... i myślałem że można grać a ja mam C8

58757136716012152594.jpg

Opublikowano

Poprostu jest 2,5k slotów ;/ a przypał jest na kilkanaście tysięcy a debile rejestracji nie zamkneli jeszcze nawet ;/ a samych moich ziomków z globca okolo 50 juz gra na tym servie z samej sparty wiec zobaczcie ile ludzi przypał chyciło ;/;/

newreply.gif

Opublikowano

rogue dobrze sie gra na tym serwie bo niewiem czy grac wizem czy rogalem bo wiz ciagle pada brrr....

Jezeli jest w pt ktos kto leczy to wizem sie bosko gra.. expic solo troche ciezko ale zalaczasz blessa i jest dobrze ^^ a jak sie skonczy to troche uciekac i tyle;p

O Update albo inspekcja dlatego nie dziala;) przy wlaczaniu silka jest napisane

Opublikowano

Nie zgadzam sie ze wizz to lipa i sie pada jak ktos potrafi grac to wizz/cler idzie cisnąc w pt na 8 ;] a jak by tego było mało to od pewnego lvla idzie cisnąc bez pt a to ze padają bądz padacie to kwestia cierpliwosci tak jak int spermen w chinach na pt mobach ,

jak by sie wizzem nei dało grac nie było by ff/full lvl tyle wizów na globcu tylko cierpliwość pomaga.

Ja np na 52 cisne w pt na 4/4 na sonary nic nie robią postaci a exp duzy

Up kolega Worekpol mnie wyprzedził ;]

newreply.gif

Opublikowano

Szafir

Ruszyło cie to bo jestes pewnie polaczkiem albo zwykłym Hejterem Trelem NeoKid =d.

Wiec ogarnij sie proszę dziecko Bo ci dam klapsa na uspokojenie

cooltext570762601.png
Opublikowano

UniqPomocnik ma racje tylko tutaj na servie cieszko otakie pt ;/;/ 3 clerow reszta wizzy i styka nawet warrior nie potrzebny ;] bo ciagle bless dziala i bardzo bym prosił o zgraną ekipe okolo 40 lvla ja bede jednym z clerów na pt mujigi

newreply.gif

• Dodaj nową pozycję...