Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skrypt na odbugowywanie.postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem w innym dziale temat opisujący mój problem, ale napiszę też tu. :mellow:

To jest ukryta treść, proszę

Posiadam skrypt do odbugowywania postaci.. jedynym jego mankamentem jest to, że teoretycznie każdy może odbugować każdą postać.. O co chodzi? Chodzi o to że w oryginalnym skrypcie użytkownik sam wpisuje nick postaci i może wpisać dowolny nick, również gracza który jest Top1. Próbowałem rozwiązać ten problem sam, dodając, czy raczej edytując kilka linijek, tak aby skrypt sam pobierał na podstawie zapisanego podczas logowania w ciasteczkach loginu nicki postaci gracza, aby nie było możliwości "odbugowania" nie swojej postaci. Niestety chyba tylko bardziej namieszałem..

I niestety samemu zbyt słabo się na tym znam aby temu sprostać, i dlatego zakładam ten temat, mając nadzieje że któryś z userów MPC posiadający podobny skrypt mi go udostępni lub napisze od początku.. :unsure:

Dzięki z góry.

Jeżeli kogoś interesuje waluta MPC mogę się podzielić + lub - w zależności od orientacji oraz *5 w profilu :huh:

sygnatura2.png

Opublikowano

Możesz dać odbugowywanię postaci , po zalogowaniu na konto . Np . : Zarządzanie kontem ---> Odbugowanię postaci -------> Login konta i nazwa postaci --------> I Po problemie :>

Opublikowano

@UP To nie zmieni faktu, żę będzie można wpisać tam nie swoje konto. Może spróbuj dodać aby czytało id postaci. To już trudniej się dowiedzieć.

ex

Opublikowano

Próbowałem napisałem wyżej, ale trochę zbyt mało znam się na kodzie php, a tym bardziej na php z mysql żeby temu sprostać :(

sygnatura2.png