Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow bug w trade?

bolek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktos wie jak ludzie robia, ze pokazuje mi w trade jakis przedmiot. Klika OK, ja tez, potem sprawdzam w inventory a tam nie ma tego przedmiotu. Koles zrobil mi tak w chwile bez zadnych klikan. Jest to na globie. Wie ktos jak tak sie robi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

oho kokosz pewnie zna to xD

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

Też to znam, ale powiem wam że naprawde cieżko na to kogoś nabrać ... ponieważ item ( a raczej jego cień ) pojawia sie w Twoim oknie trade zaraz po zaakceptowaniu przez 2 gracza. Wiec bardzo cieżko aby ktoś sie na to nabrał.

Opublikowano

Szczególnie że teraz sami weterani grają w MU na globie, b.mało osób jest nowych. (chyba że te same osoby zakładają nowe konta) MU się starzeje, a jeszcze z takimi "zonkami" jak to jest na globie to ludzie sobie darują takie bagno.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

to fakt te exp eventy to takie i dobre i złe

dla k2 to na bank lepiej bo kasa im wtedy idzie gwałtownie ale dla graczy tych wytrwalszych to duży minus, pamiętam jak na 100 lvl to się na yeti chodziło bo nie było buffa npc itd....