Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia >> Dragon Ball, Naruto, Pokemon

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz takiego dzia?u w Tibia?

• Tak, my?l? ?e to dobry pomys?.
      2
    • Nie, to z?y pomys? nie jest to potrzebne.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym dziś złożyć propozycję dodania do działu tibia Jeden taki dział gdzie będą przeróbki tibi typu, Dragon Ball, Naruto, Pokemon gdyż dużo osób chciało by napewno mieć taki dział do dyspozycji, dyskusji według mnie to skusiło inne osoby do odwiedzania forum właśnie dla tego działu..

Powiem też że bardzo dużo osób gra na dragon ball, naruto pokemon online jakże jest też dużo tego typu serwerów...

Dziękuje i pozdrawiam proszę o rozpatrzenie mojej propozycji.

Opublikowano

Gdyby wszystko na tym forum było dodawane twoim tokiem myślenia, to były by tylko dwa działu - Metin, podzielony na 4 story, Tibie itp id i WR podzielony na CS, CA itp.

Jak dla mnie - pomysł dobry, ale nie dla Tibii

Opublikowano

Już sobie wyobrażam kwadratowego goku strzelającego prostokątnym kamehameha w kwadratowego vegete

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dla "niedowarkuf" :D

Mi chodzi o grę przerobioną tibie.... czyli takie serwery jak dbko,dbl,naruto online,pokemon online, dbvictory,dbstory... i dużo innych gdyby pozbierać graczy to było by z tysiąc którzy grają na takich serwerach myślę że ktoś napewno wbije i będzie się w tym dziale udzielał...

Naruto Screen :

narrutto.jpg

narutosux.jpg

narutso.jpg

Dragon Ball :

dbby.jpg

dbbb.jpg

dblm.jpg

dragonballw.jpg

Pokemon :

pokis.jpg

pokyu.jpg

pokyb.jpg

Wszystko to jest przeróbka tibi która bazuje na cliencie tibi... i Ci exgunner chodziło pewnie o gry które się kupuje... ale to są tzw. otsy i dużo osób na nich gra.

Opublikowano

Jak dla mnie bezsensu. Po co zaśmiecać działam,i skoro w Tibii można stworzyć spis takich gier i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...