Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Broń dla mentala

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo jaka broń najlepsza dla 75 mental militar ? Chodzi tu o v2 mysle parta czy magnet magnetem szybciej bym walił doradzcie coś.

xxx

Opublikowano

Elo jaka broń najlepsza dla 75 mental militar ? Chodzi tu o v2 mysle parta czy magnet magnetem szybciej bym walił doradzcie coś.

Ja osobiści używałem party +8 z kd do pvm :) i mi się expiło bardzo przyjemnie :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

ja gram Bodym, ale oczywiście polecam ci Partę +8-9 z kd potwora +4 (Jeśli cię stać to jeszcze penetry i krytyka).

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
Elo jaka broń najlepsza dla 75 mental militar ?

Miecz Żalu

Miecz_zalu.jpg

Najlepiej z sr 30+ ;)

Jeżeli miałbym wybierać magnet vs parta, to oczywiście parta, ale tylko z militara .

Opublikowano

idzcie sie leczyc. nigdy 60 lvla nie mieliscie ,a sie glupio wypowiadacie.... lepszy magnet +8 +9 z kd pve jak parta +8 +9 bo jest minimalna roznica w obrazeniach a magnet ma o wiele szybszy atak wiec parta sie nie oplaca... parta lepsze juz PVP i jezeli kiedykolwiek wyjdzie OBS na serwa to juz item bedzie przygotowany.

hersygna.png
Opublikowano

idzcie sie leczyc. nigdy 60 lvla nie mieliscie ,a sie glupio wypowiadacie.... lepszy magnet +8 +9 z kd pve jak parta +8 +9 bo jest minimalna roznica w obrazeniach a magnet ma o wiele szybszy atak wiec parta sie nie oplaca... parta lepsze juz PVP i jezeli kiedykolwiek wyjdzie OBS na serwa to juz item bedzie przygotowany.

No to wypowiem się na Twój temat.

Magnetyk na +9 ma obrażenia - 216 - 284

Partyzana ma - 273 - 321 też +9.

A raczej partyzana +8 jest tańsza niż magnetyk +9.. :)

A miałem partę +8 z kd do expa +3 i była lepsza do pvp niż bojowy +6 z kd +4 pod pvp.. :)

Opublikowano

Mistrzu, może pochwalisz się jakimi to ty sukcesami zabłysnąłeś w grze?

Jednak w dmg per secound wygrywa parta.

i SA. nic tu nie zmieni .

Opublikowano

A po co mentalowi pare % szybkosci ataku skoro pvp mentala sklada sie przede wszystkim z uderzania skilli? Partyzana z reszta spojrz na DMG... Nie wiem co maja ludzie ze patrza na szybkosc ataku przy wyborze broni bo od kad mam konto na tym forum to juz chyba bylo ok. 50 tematow w ktorym bylo pytanie '' nimfa czy bojowy '' '' parta czy magnet '' a odpowiedz jest prosta...

Edit: Zapomnialem odpowiedziec na twoje wazne pytanie... Bron na 65lvl do expa? Powodzenia. Rib lub zatruty/Zal

Opublikowano

A po co mentalowi pare % szybkosci ataku skoro pvp mentala sklada sie przede wszystkim z uderzania skilli? Partyzana z reszta spojrz na DMG... Nie wiem co maja ludzie ze patrza na szybkosc ataku przy wyborze broni bo od kad mam konto na tym forum to juz chyba bylo ok. 50 tematow w ktorym bylo pytanie '' nimfa czy bojowy '' '' parta czy magnet '' a odpowiedz jest prosta...

Edit: Zapomnialem odpowiedziec na twoje wazne pytanie... Bron na 65lvl do expa? Powodzenia. Rib lub zatruty/Zal

MakYs, widzę że doświadczenie z privów bierze górę:D

Ale fakt: Rib z kd potwora +4 i jakimiś dobrymi śr +30% <na 75 lv to nie problem> . Może i nie jest lepszy od party, ale za to jeśli już masz takiego riba to i na metki byś miał coś ciekawego.

Ewentualnie zatruty/żal ale wątpię że Cię stać na jakiegoś porządnego.

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Ziom naucz mnie czytac tak jak ty to zostane Twoim padawanem... ON MOWI DO EXPA W V2 Z MILITARA 'KUP SE MUSK

Dzieci neo, ten blad jest specjalnie !1!!1!11111111

@top

nie pisales jaki + kd itp. wiec nie mozna doradzic nic...

@offtop

Umiecie czytac??? On pisze parta czy magnet a wy wyskakujecie z ribem ...

Opublikowano

Ziom naucz mnie czytac tak jak ty to zostane Twoim padawanem... ON MOWI DO EXPA W V2 Z MILITARA 'KUP SE MUSK

Dzieci neo, ten blad jest specjalnie !1!!1!11111111

@top

nie pisales jaki + kd itp. wiec nie mozna doradzic nic...

@offtop

Umiecie czytac??? On pisze parta czy magnet a wy wyskakujecie z ribem ...

A nie odpowiedzialem ? Dodalem cos od siebie i skoro zwracasz sie do dzieci neo ze ten blad widze ze dedykujesz sobie : ) Powiedz jak mozna expic bronia na 65lvl ? Bo tego nie rozumiem...

Co do twojego offtopu powiedz jak mozna wybierac w expie miedzy parta a magnetem ? Tobie polecam kupic sznur i wiesz co z nim z robic bo moze w innym swiecie troche do glowy ci przyjdzie.

Co do autora tematu to kup bron na 30/75lvl albo idz expic ta parta i sie mecz jak swinia podczas uboju w rzezni .

Down: Rib sr 25% kd potwora +3/4 i ma duzo wieksze dmg niz parta +6 czy magnet ktora autor tematu chcialby expic.

Opublikowano

A nie odpowiedzialem ? Dodalem cos od siebie i skoro zwracasz sie do dzieci neo ze ten blad widze ze dedykujesz sobie : ) Powiedz jak mozna expic bronia na 65lvl ? Bo tego nie rozumiem...

Co do twojego offtopu powiedz jak mozna wybierac w expie miedzy parta a magnetem ? Tobie polecam kupic sznur i wiesz co z nim z robic bo moze w innym swiecie troche do glowy ci przyjdzie.

Co do autora tematu to kup bron na 30/75lvl albo idz expic ta parta i sie mecz jak swinia podczas uboju w rzezni .

PL to nie priv, tu nie dostaniesz riba 50sr z dupy

@top To zależy od poziomu ulepszenia, jakości kd i bonów. Jeżeli obie bronie są takie same to zdecydowanie magnet ze względu na szybkość ataku, chyba, że posiadasz buty/hełm +8% do szybkości ataku to bierz parte.

Opublikowano

Down: Rib sr 25% kd potwora +3/4 i ma duzo wieksze dmg niz parta +6 czy magnet ktora autor tematu chcialby expic.

Powiem Ci to jasniej... AUTOR WACHA SIE POMIEDZY PARTA A MAGNETEM, A NIE PYTA Z CZYM EXPICJa moge sznur kupic, ale dopiero wtedy jak ty kupisz okulary.

@top

zalezy od kd i bonow, a takze poziomu ulepszenia broni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...