Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym sądzicie

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Siema.

W szkole mamy popierdo**** nauczycielkę od chemi i fizyki.(Ma 150cm wzrostu xD)

Każdy jej nienawidzi ponieważ jest idiotką no ale jeszcze coś , ona bije (nie mocno no ale nie powinna)

Ostatnio na lekcji fizyki dorwała się do moich ćwiczeń i nimi rzuciła bo zobaczyła że to nie są te ćwiczenia.

Co o tym sądzicie?

Czy ona może nas bić nawet lekko?

Czy ona może rzucać moimi czy nawet innych książkami jeśli ona za nie zapłaciła?

Napiszcie co o tym myślicie :D

Opublikowano

W szkole mojego brata jest tak samo tylko, że od matmy. Jak się wkurzy to tak ręką przypier***, że aż czerwone się robi. Jednakże nauczyciele nie powinni bić dzieci mają chyba do tego prawo jak się na prawdę wkurzą.

Spytaj się może swojego dziadka albo pradziadka jak było w komunie ;]

@down

O to mi chodziło. Raz dostałem w głowę zeszytem ;d

napis2q.png

Napis by Me

Opublikowano

U mnie też kiedyś była pojebana nauczycielka, ale później ona też za to zapłaciła ;).

Ogólnie nauczyciel nie może bić uczniów, ale to nie jest pobicie, więc nie przesadzajmy .

Chyba, że wyzywa Ciebie lub bliskich to już inna sprawa, wtedy wypadałoby mieć jaja i zainterweniować .

Arcymistrz
Opublikowano

Ona jest wkurwiająca

Za to że na wykresie nienarysowałem z koleżanką strzałek w głowę bić zeszytem

Albo jak się pomyliło z metale zamiast (ołow)Pb to Pd dopwiedziałem i już linkią bije

Ona nie ma do tego prawa a ja nie będę się z nią kłucił bo jestem mądrzejszy :D

Opublikowano

Czy ona może nas bić nawet lekko? - nie

Czy ona może rzucać moimi czy nawet innych książkami jeśli ona za nie zapłaciła? - nie

xD

Opublikowano

Ona osiągnęła swój cel ,starasz się na lekcjach u niej =P .

Ogólnie ja bym jej powiedział żeby mnie nie dotykała, bo mnie to "wkurza" delikatnie mówiąc.

Opublikowano

Ale czy ona was bije tak dla beki czy raczej jest wkurwiona i się na was wyżywa?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Uderzyc prawa nie ma.

Co do książki - może uznac, że nie uważałeś na lekcji. Dyrektor prędzej uwieży nauczycielowi niż ucznowi.

btw.

W szkole mamy popierdo**** nauczycielkę od chemi i fizyki.(Ma 150cm wzrostu

Co ma jedno do drugiego? o0

Arcymistrz
Opublikowano

@swistek

Była wkurwiona wyżywać sie nie wyżywa jest zła na nas bo coś źle powiedzieliśmy :D

Ona jest jebnięta

@exgunner

Tyle że ona jest jedna a ja mam w klasie 21 osób które jej nienawidzą i każda osoba powie jak było i to wpłynie pozytywnie na mnie i nie na nią

A tak se napisałem :D

@Up

Masz rację kiedyś będzie , ona jest wnerwiająca przykład z czwartku

Sprawdzian o prędkość gdzie prędkość jest w 2gim a u nas to na sprawdzianie było i ona mówi że my to umiemy

Nic nie robiliśmy w ćwiczeniach bo nie kazała jak sprawdziła nikt nie ma nic i na następny dzień mieliśmy mieć 114stron zrobione

Se piszcie co chcecie jakbyście wy z nią mieli lekcje to byście pisali o niej to co ja

Opublikowano

Ja tak mialem w liceum , nauczyciel od matmy podarl mi zeszyt za nic ogolnie bo sie zdenerwowal , potem cos mi dojechal wyszedlem z klasy przez 2 tyg podczas matmy chodzilem po szkole az dyrektor przyjechal do rodzicow ja powiedzialem jaki nauczyciel jest , nieopanowany , wyzywa sie na uczniach nie tylko na mnie lecz na slabszych to non stop i zostal wywalony ze szkoly i tyle .

wakow9.png
Arcymistrz
Opublikowano

My już raz tak nauczycielkę od plastyki załatwiliśmy

A ona jak wkońcu każdego tak wkuri** jak mnie bo niektórym niedużo brakuje to jak całą klasą pójdziemy do dyrektorki ablo jeszcze 2 gim weźmiemy to będzie ''się zobaczy jak będzie''

Ona już przegina

Arcymistrz
Opublikowano

Teraz jej nie ma bo pojechała na wycieczkę a tak to niektórzy na nią szli do dyrektora powiedzieć co ona robi i z 2 gim gadał o niej i pytał czy ona nas nawet lekko bije wszystko nam powiedzieli i se dyrektor z nią porozmawia jak ona przyjedzie :PP