Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zszc Atakuje EliteSilkroad

Seba_Stian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i tak jest że ZSZC Atakuje EliteSilkroad..

A Może to Joymax sprzedał pliki a teraz żałuje.

I to może Joymax atakować EliteSilkroad

O to jest Pytanie..

Któryś się boi że dużo osób przejdzie na EliteSilkroad

Abo to jest Joymax Abo Zszc a może i ktoś jeszcze..

Oby EliteSilkroad działał jak należy :D...

Opublikowano

Zmień dostawce tego gówna które ćpasz ^^

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Kto ci powymyślał takie śmieci ?

" atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów, przeprowadzany równocześnie z wielu komputerów ... "

Czy to joymax, czy też zszc na pewno nie. Ponieważ serwery joymaxa są przed tym urchronione ( stać ich ), a zszc, oraz elitesilkroad padją pewnie od tych samych " debili " ( jeśli można ich tak nazwać )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Po pierwsze co tam do tego? Takim gadaniem nic nie zdziałamy.To jest kłopot tych co dbają o serwer.My tylko na nim gramy.Albo będzie serwer stał długo, albo zaraz padnie.

Opublikowano

Co do Zszc jest to mozliwe ze robia ataki ddos sa do tego zdolni bo maja kase na dobre servery :) . Ale nie zapomnijcie o Swsro które upada . To jest po protu walka privów . A nie jest to mozliwe ze ddos atak robia normalni ludzie bo po co to robic plików tak nie wyciagna

Opublikowano

ZSZC nie robi ataków. Sami mają z nimi problem. Prędzej jacyś antyfani, lub inni przedstawiciele swoich privów.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Polska mentalność, ktoś otworzył fajny serwer - spoko luzik.

Coś jest nie tak - zwalanie winy na innych, narzekanie i gdakanie.

Chciałbym przypomnieć tylko, że serwer ma 3 dni. Oczekiwaliście cudów?

Błagam, litości ;)

Z życiem o wszystko gram, znaczoną talią kart 

I robię to dobrze, tak że wchodzi w krew to nam #WALTER WHITE "

Opublikowano

i tak teraz chyba z tydzień nie pogramy

Ktoś pamięta te czasy jak atakowali Isro ??

bo Zbanowali jednego z najlepszych graczy ?

Nawiązanie do tematu jest takie na pewno my sie nie dowiemy kto atakuje nasz server budzi może jakiś jeban. antyFan tak jak napisał Cain albo jakiś Inny server na pewno to jest zagrożenie dla all Serverów nawet i globalnych ze stracą graczy nie tych najlepszych ale stracą Wiec jeba. HeJterów

cooltext570762601.png
Opublikowano

Z takimi zabezpieczeniami jak teraz mają to nawet ja go moge zddosować....

Wystarczy dobry botnet....

sygnae.jpg

Opublikowano

Z takimi pomysłami, to wyceluj pistolet w głowe, i naciśnij przycisk ;[]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Pistolet nie jest na te Twoje przyciski :)

@Adiko

Spoko, luz ;)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Bardzo mozliwe że zszc ddosuje elite bo przeciez jak elite juz ruszy na full(jeżeli to kiedykolwiek nastapi) to na zszsry nikt juz nie bedzie grał

Autor tematu cos pisał o kupionych plikach od jojmaxu o.O Jaki idiota kupował by pliki po to by postawic na nich priva. Pliki sa kradzione i tyle (a w jaki sposób to zrobili to juz nie nasza sprawa :P )

Opublikowano

pliko skradzione- server tak czy siak zostanie predzej czy pozniej zamkniety. tym bardziej ze jest rozglos o tym ze podjebali im pliki.

Opublikowano

Jak czytam niektóre posty to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać przed takim debilizmem...

Wasze zajebi*** teorie spiskowe wręcz mnie rozpierda****

Jak coś będzie wiadomo na pewno się o tym dowiecie

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...