Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka Klasa na ELITESIlkroad

wronek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam chcialbym z waszej strony dowiedziec sie jaka waszym zdaniem klasa jest naj i malo kosztowna Z europejczyków lecz jeśli macie jakies pomysly badz rady dotyczące Chinese rasy to prosze pisac

Opublikowano

Najlepszy na pvp jest warrior/cler ( w większosci przypadków ). z Chinoli trudno określić.

Polecam warrior/clera w party ma super i na pvp także...

Z chinoli glavier cold/fire mój ukochany build ^^ no i pacheon/fire/force jeden z lepszych także :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Każda klasa ma swoje plusy i minusy, to od ciebie najbardziej zależy kim byś chciał grać.

Ja oczywiście z europejczyków najbardziej lubie wizzarda, do tego dodatek cler. Z chinoli glavier full str fire/cold, no i nuker full int cold/fire. Zależy kto co lubi i do czego ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Mało wymagający jest rogal. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Z mojej opcji polecam wiz/cler.Wbijasz szybko 72 szczególnie przy takim rate, potem jakoś farmisz sobie chińczyka i grasz.Po za tym dobry bulid musi trochę kosztować :).

Opublikowano

wszyscy pisza o euro a gdzie china o.O

Jak dla mnie to z chin Bicheon / Fire / Lightning / cold : D Moza postac nie jest za tania ale do pve dobrze sie sprawdza :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

@Up

To zależy.Myślę,że gdybyś grał codziennie przez 3h w dobrze zorganizowanym euro pt,to byś wbił ten 80lv w około 1,5 tygodnia.

sygnl.png
Opublikowano

Dziękuje wszystkim za pomoc i swoje pomysly

Postanowilem ze zrobie Wizard/bard

Jeszte male pytanko czy ktos moze teraz zaczyna grac w EliteSilkroad to bym mógl grac z nim w party??/

Opublikowano

Wizzard + Bard (FF).

Później wyfarmisz sobie Warlock / Cler lub Warrior / Warlock i pozamiatane.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

najmniej kosztowny jest rogal ;] polecam rowniez 2h ;)

Na wizza sie za bardzo radze nie napalac poniewaz 80 % postaci na serwrwie to wlasnie wizzy.. a gdy przyjdzie co do czego to beda padac jak muchy ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

najmniej kosztowny jest rogal ;] polecam rowniez 2h ;)

Na wizza sie za bardzo radze nie napalac poniewaz 80 % postaci na serwrwie to wlasnie wizzy.. a gdy przyjdzie co do czego to beda padac jak muchy ;]

Dlaczego myślisz, że Wizzy będą padać ? Przecież z tego co ja słyszałem bo osobiście nie grałem Wizzem są to bardzo mocne postacie. Jeżeli masz racje to jaka klasa postaci może pokonać Wizza na PVP ?

zbyt duża sygna

Opublikowano

Dlaczego myślisz, że Wizzy będą padać ? Przecież z tego co ja słyszałem bo osobiście nie grałem Wizzem są to bardzo mocne postacie. Jeżeli masz racje to jaka klasa postaci może pokonać Wizza na PVP ?

Wiza pokona prawe każdy z wyjątkiem 1 postaci barda:P bo cler może dać rade xD. Wizzard jest słaby na pvp bo ma mało hp i bez blesa go każdy leje:Q

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Wiza pokona prawe każdy z wyjątkiem 1 postaci barda:P bo cler może dać rade xD. Wizzard jest słaby na pvp bo ma mało hp i bez blesa go każdy leje:Q

Dzięki za info. Miałem robić Wizarda ale jednak sobie odpuszczę i standardowo Hybryda Spear 7:1.

zbyt duża sygna

Opublikowano

Prawie każdy? hahaha nie znasz się więc się nie wypowiadaj, mam wizz/cler 110FF serwer alexander i mi na pvp mogą skakać, Full str bow 11D na hita meteorem, glaviera na hita earth quakiem, ''prawie każdy'' jest tak dobry, dopóty wizz nie załaduje skilla, potem na hita cie bierze i płaczesz

''bez blesa'' co za idiota idzie na pvp bez blessa? a kwestia hp zależy od twojego seta i skilli, bo jak sobie dobrze skille do clera ułożysz i potrafisz szybko zmieniać broń, to na pvp kosisz, mam nova+7 staffa i mi tylko warrior i cler dorównuje

Opublikowano

ja radze ci warrior/cler sam taki zrobiłem

@EDIT

pawlak118 jak kopiujesz od kogoś sygne to wypadało by chociaż zapytać

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Uniq wizard to nie pvp, a jak kosić na 1 skilla to świadczy to tym, jak ciency są Ci, z którymi się równasz. Nikogo nie bawi pvp z wizardem i tyle... "kto pierwszy ten lepszy" :| Fajnie to jest jak masz młóckę i nagle jakieś3 crit pod rząd i każdy się cieszy czy coś niespodziewanego taktyka czy cuś :)

Proponuję warrior/cler Jest miszczem na pvp a i na PvM się sprawdza w party (jako cler albo warrior).

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Uniq wizard to nie pvp, a jak kosić na 1 skilla to świadczy to tym, jak ciency są Ci, z którymi się równasz. Nikogo nie bawi pvp z wizardem i tyle... "kto pierwszy ten lepszy" :| Fajnie to jest jak masz młóckę i nagle jakieś3 crit pod rząd i każdy się cieszy czy coś niespodziewanego taktyka czy cuś :)

Proponuję warrior/cler Jest miszczem na pvp a i na PvM się sprawdza w party (jako cler albo warrior).

Nikogo nie bawi, bo wszyscy szpanują, ale jak przyjdzie wizzard to już płaczą bo lecą na hita

Opublikowano

Za przeproszeniem są na to sposoby... n00bienie za nubienie. Przykład: Rogal Cię knocknie, walnie na 1 hita na desperate, zarzuci blessa i uciućka, warrior skin i też Cię uciućka warlock to pomijam, bo fart tylko przesądzi. Pozostaje knock back od bowera, buff na mag def od glaviera blader knock down. Każdy n00bi na swój sposób, ale nie każdy ma taki problem, że po prostu inaczej nie może (jak wiz :D)

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...