Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy granie w ta gre jest platne?Przeglądając regulamin natrafiłem na jakies formy płatności jednak nie jestem pewien czego dotycza ;)

Opublikowano

sa ta punkty dotyczące umow/płatności ale jeśli mowisz ze darmowe to dzieki za info :D+ czy -?

Poleciały nawet 2 :Di nawet 5 ^^

Opublikowano

Nie no wiesz, jak w większości MMO , płacimy tylko za "lepsze" itemy, bonusy, rzeczy, które dają nam przewagę nad resztą graczy.

Jak pety, exp czy coś ;)

Wersja Pudełkowa daje bonusy o wartości 30zł + więc to jest "oryginał" z dodatkami.

Gra w pełni darmowa !

b577e893e102f.png

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o abonament czy coś to nie ma nic takiego.Tak jak kolega up napisał możemy kupić lepsze itemy w IS ; )

Opublikowano

Narazie może i nie jest płatna, ale myślę, że z czasem to się zmieni.

Co mam na myśli? Nowe dodatki, które moga niedługo wyjść na Rynek

napewno beda płatne :<

Opublikowano

@Shield

Nie przesadzaj jak wejdą takie dodatki to za jakiś rok bo gra dopiero jest na tym rynku i tak szybko tego nie zepsują.

Opublikowano

@ShieldNie przesadzaj jak wejdą takie dodatki to za jakiś rok bo gra dopiero jest na tym rynku i tak szybko tego nie zepsują.

Z twojego posta wnioskuje, że według Ciebie

dodatki psują gre.

@ Z tego co mi wiadomo to dodatki wychodzą po to, żeby gre ulepszyć, a nie zepsuć :>

@Down

japierr. . . . No coment człowieku.

( od kiedy w dodatkach do gier są płatne poty i inne?)

( Dodatki w stylu WoW'a np.)(Nowe mapy, mounty, klasy, itemy)

@ A jeżeli naprawde mu o to chodziło to w takim razie on nie zrozumiał mojego pytania.

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem.. Miał na myśli że " tak szybko tego nie zepsują." czyli że nie zrobią odpłatnej każdej rzeczy. Np płatne poty za PLN itd, ciężko pomyśleć?

Opublikowano

Z twojego posta wnioskuje, że według Ciebie

dodatki psują gre.

@ Z tego co mi wiadomo to dodatki wychodzą po to, żeby gre ulepszyć, a nie zepsuć :>

@Down

japierr. . . . No coment człowieku.

( od kiedy w dodatkach do gier są płatne poty i inne?)

( Dodatki w stylu WoW'a np.)(Nowe mapy, mounty, klasy, itemy)

@ A jeżeli naprawde mu o to chodziło to w takim razie on nie zrozumiał mojego pytania.

"no comment" to po chuj dalej komentujesz? poty to tylko przykład, nie spinaj się ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...