Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki jest darmowy i najlepszy bot do isro w tym momencie? Poniewaz mialem rok przerwy i nie ogarniam teraz.

Smoke Weed

Opublikowano

A jeszcze 1 pytanko. Dobrze nawala? Tzn czy szybko wybija mobki i czy ogolnie dobrze dziala? Bugow duzo jest?

Smoke Weed

Opublikowano

Jak nie chcesz wydawać na bota, to nie masz dużego wyboru. Tylko i wyłącznie ibot. Jak jeszcze go używałem (aktualnie sbot), to byłem bardzo zadowolony. Bot praktycznie pozbawiony bugów etc. Jedyny minus to nagrywanie skryptów. Co do bicia, to on nie bije a napierdziela jak opętany:)

Opublikowano

Teraz w Silkroada trzeba inwestować... Bez tego satysfakcjonującego poziomu nie osiągniemy.Co wiąże się z kupieniem bota, czy też silków.

Opublikowano

Wiem wiem ;) ale narazie chcem potaxowac nowa postac 95 lvl-em a pozniej kupie premke i jakiegos pozadnego bota ;)

Smoke Weed

Opublikowano
ewentualnie zamiast ibota zostaje ci jeszcze agbot ;]

Którego osobiście nie polecam. Ibot jest o wiele lepszy.

Jak nie chcesz wydawać na bota, to nie masz dużego wyboru. Tylko i wyłącznie ibot. Jak jeszcze go używałem (aktualnie sbot), to byłem bardzo zadowolony. Bot praktycznie pozbawiony bugów etc. Jedyny minus to nagrywanie skryptów. Co do bicia, to on nie bije a napierdziela jak opętany:)

W ibocie też samemu się nagrywa skrypty, a po za tym chyba tylko w agbocie nie można samemu nagrywać skrypty(mówię o darmowych botach).

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

iBot to w tej chwili jedyny naprawde dobry bot za free do silka

swego czasu miałem na nim właczone 5 postaci na raz teraz gram na 1 a uzywam iBota już od roku moze troche dłuzej (lecz z przerwami bo nie gram w silka cały czas) i na żadnej postaci nigdy bana nie dostałem xD

nie wiem czy płatny sBot nie jest nawet gorszy od niego bo on nie posiada chyba clientlessa( choc nie wiem jak jest teraz ale przez jakis czas wiem że nie miał takiej funkcji).