Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja gry informuje nas, że od tego piątku do poniedziałku będziemy mogli korzystać z podwójnego expa. Zarezerwujcie sobie wolny czas i korzystajcie!

:)

MYTHOS-Opener_pl.jpg

Strażnicy Uld powrócili ze swojej ostatniej ekspedycji z bardzo wartościowym dokumentem, dzięki któremu wszystkie stworzenia jeszcze bardziej odczuwają moc płynącą z otoczenia. Jak tylko słowa bogów zostaną wypowiedziane, wszyscy gracze zauważą, że punkty doświadczenia, które otrzymują przez pokonywanie potworów i wykonywanie misji, drastycznie się zwiększają.

Wyczyśćcie więc wasze bronie, posprawdzajcie jaskinie w Uld, ponieważ od piątku 13 maja, od godz. 12:00 do poniedziałku 16 maja, do godz. 12:00 moc słowa bogów obdarzy Was podwójnym PD, przez co będziecie mogli cieszyć się z szybszej wspinaczki po poziomach.

Ten event jest pierwszym krokiem, aby przeciwdziałać trudnościom podczas levelowania między poziomami 20 i 30. Dla nas bardzo ważnym było poinformowanie Was, że obecnie pracujemy nad najlepszym rozwiązaniem - zarówno krótko- i jak długoterminowym - usprawniającym wspinanie się po poziomach w wymienionych wyżej przedziale.

Obecnie za cel postawiliśmy sobie skrócenie procesu levelowania poprzez wprowadzenie dodatkowych treści do gry.

Wspólnie z twórcą gry pracujemy nad najlepszym rozwiązaniem. Dodatkowe informacje o nadchodzących aktualizacjach otrzymacie oczywiście przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian.

Jeżeli Wasze postacie znajdują się między poziomem 20 i 30, prosimy o opinie zwrotnie, czy łatwiej Wam było levelować podczas eventu.

Dodatkowo pragniemy zwrócić uwagę na to, że obecnie podczas levelowania w grupie każdy jej członek otrzymuje więcej punktów doświadczenia.

Źródło: Oficjalna strona gry.

rydah for life

Opublikowano

fajnie, mam nadzieję, że takie eventy będą organizowane częściej, ale nie tylko ten event - ale również, 2x drop itp.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Bardzo fajna okazja to jest żeby nastukać sobie lvl kosztem ludzi którzy akurat nie będą mogli grać :D

A co do tego dropu to chętnie bym taki event widziała :P

rydah for life

Opublikowano

a więc bardzo ciekawe posunięcie ze strony administracji gry. Ludzie już teraz płaczą, że na endgamie wieje sandałem i zwyczajnie nie ma co robić. Co będzie, kiedy wszyscy po weekendzie będą biegać z 50ką na karku? Ciekawe...

Opublikowano

Chińskie forum to nie polskie forum.a co do eventu to bardzo fajny pomysł.oby tak dalej.

Opublikowano

@Up

Jeśli mają to wprowadzić do innej wersji językowej niż nasza to pewnie u nas też będzie tylko troszeczkę później.

rydah for life

Opublikowano

No, cóż, mam nadzieję, że administracja gry się pośpieszy z odblokowaniem blokady lvlowej, gdyż ja przez łikend, z 35 dobiłem 50. Wiele graczy podobnie, pobawimy się teraz z tydzień, dwa, a potem miejmy nadzieję znów exp, exp, exp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...