Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem włanczam 1 Ibota przez lessa postac sie loguje wszystko ok ... i po 5 minutach dc... - Pytanie co zrobic by nie bylo dc moze o czyms zapomnialem

2. Jak uruchomic 2 konto ? gry wlanczam 2 ibota nie moze sie wlaczyc ;/ musze uzyc loadera ?czy cos?

Opublikowano

Jezeli Ci sie wlacza i jest dobrze, tzn ze masz dobrze ustawione. Moze problem tkwi w tym ze komp jest przeciazony?

I wiesz co mnie boli? - Że w głowach się pierdoli ! ;/

Opublikowano

Jezeli Ci sie wlacza i jest dobrze, tzn ze masz dobrze ustawione. Moze problem tkwi w tym ze komp jest przeciazony?

mam laptopa 4 gb ramu 3 procek dobra grafa wiec watpie bo jest czysty jest tylko system postawiony i silk... wiec watpie za kazdym razem 5 minut chodzi bot i dc ;/ wiec watpie ze od kompa

Opublikowano

jest chyba jakis bug w tym nowym ibocie z dc, zaraz to przetestuje, mam dwa chary odpalone, zobaczymy

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

na stronce ibota all pisze.....

1 silka odpalasz przez HS server i nic na nim nie robisz tylko minimalizujesz...

potem odpalasz ibota potem loadera i ustawiasz port dla 1 bota 16000 ( 2 - 16005 itd...) klikasz lunch w loaderze i smiga bez dc.......

LOADER I HS SERVER I PH MEDIA PATCHER

ja robie tak jak mowisz i nie dostaje dc na bocie tylko wystepuje blad na SRO ;/ co mam zrobic bo to nie problem z ibotem