Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z przejściem jednej misji ponieważ mam w Monterze 71 %

i zostało mi jedno zadanie

Sprawdź lojalność buntowników wobec Marika

jestem na etapie bo tylko to mi zostalo ale jak rozmawiam z Sanfordem to tylko mam tam pohandluj i koniec nic nie mówi o liscie dla okary ????

co mam zrobic????

wiem ze muszę zrobić to co niżej pisze ale jak ????

2.List od Sanforda do Okary

Muszę oddać list Roland'owi ,który przebywa w Okarze

zależy mi na zadaniu ponieważ brakuje mi 4% aby mnie wpuścili do zamku w Monterze

z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano
Marik chce, abyć sprawdził lojalność najemników w Monterze. Podejrzewa, że wśród nich przebywa zdrajca. Pogadaj z Ugo, Fedorem, Goore'em, Danem, Sanfordem, Tranem (patrz zadanie nr 28), Elberem i Bradleyem. Dodatkowo wypełniając zadania związane z wymianą niewolników (nr 14, 18 i 19) dowiesz się o kilku ciekawych rzeczach.Dennis napada na farmę zboża Elbera. Ashton defrauduje złoto (kiedy będziesz mówił o tym Marikowi, poprosi cię on o dowód - patrz zadanie nr 20). Bradley ściąga pieniądze od niewolników (Marik zażąda listy - patrz zadanie nr 21).W końcu, kiedy wykonasz zadanie nr 30 i zdemaskujesz Sanforda, możesz donieść o zdrajcy Marikowi. Oczywiście odradzam posuwania się dalej, jeśli współpracujesz z buntownikami. Jeśli trzymasz stronę orków, idź do magazyniera, udaj, że jesteś rojalistą i weź od niego wiadomość dla Okary. Zanieś ten dowód do Marika i zaproponuj zajęcie się szpiegiem (patrz zadanie nr 31). W sumie wykonując to zadanie możesz się wzbogacić o 3300 sztuk złota i dostać dodatkowe 5000 PD.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...