Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Detected

nokia2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem...

Gdy zagram 1 gre w warrocka to mi wszystko chodzi ,a

Jak zaczne 2 gre to mi wyskakuje

"Modyfication of memory is detected"

:angry:

Juz nie moge tego wytrzymac...

Prosze o pomoc...Wszystkie sposoby z programami probowalem i nic..

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

wystarczy zresetować kompa przynajmniej u mnie jak się zdarzy ;)

a jak nie to masz:

1. Powyłączaj wszystkie programy na czas próby gry (nawet antywirusa)

2. Wyczyść kompa z syfu, najlepiej to zrobić za pomocą programu CCleaner i stosować go raz na miesiąc

3. Wciśnij Start > Uruchom > services.msc > PnkBstrA/ PnkBstrB i daj im tryb wyłączony (właściwości) jak to pomoże, odznacz PBA i PBB z uruchamiania; Start > Uruchom > msconfig > Uruchamianie > Odznacz PnkBstrA i PnkBstrB, następnie kliknij OK i zresetuj kompa

4. Kliknij w ikonę wr > właściwości > Zgodność > Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows 2000 lub XP. Jak miałeś/aś to wcześniej zaznaczone, najlepiej to odznacz i zobacz czy to coś dało

5. Jeśli te cztery punkty wyżej nie poskutkują, możecie się pokusić o reinstal. Najlepiej go zrobić z usunięciem wszystkich plików, ściągnięciej nowej instalki i zainstalowaniu na innej partycji.

6. Aż żal mi się to pisze bo to praktycznie nie porada; Jeśli masz czas i chcesz poświęcić swoje dane dla tej gry, możesz zrobić format dysków, jednak nie gwarantuję że wtedy wszystko będzie działać.

7. Reinstal nie pomaga, a formata nie chcesz robić? Zgłoś ten problem do K2 za pośrednictwem "Submit ticket"!

8. Włączamy WR, zanim sie zalogujemy naciskamy kombinacje Ctrl+Alt+Dlt, wyszukujemy na liście w zakładce procesy Warrock.exe, naciskamy prawy przycisk myszy. Wybieramy "Ustaw Koligacje" i zaznaczamy tylko CPU

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...