Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery minecraft na maxrate zapraszamy!

maxrate.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy zaszczyt ogłosić, iż staliśmy się jednym z niewielu polskich sprzedawców serwerów gry minecraft.

W lokalizacji polskiej serwer Minecraft kosztuje 7.40zł zarówno serwer publiczny jak i prywatny,a w lokalizacji niemieckiej jedynie 5.92

Serwer posiada najnowszą wersję gry 1.0.15.0.1 i korzysta z craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar.

Serwery powyżej 15 slotów są wyposażone w pamięć 1GB, każdy serwer jest w pełni skonfigurowany i zaimplementowano w nim najważniejsze i najpopularniejsze pluginy.

Zapraszamy do

Jeśli macie jakieś pytanie dotyczące serwerów zapraszamy na nasze forum pod tym działem

Weteran
Opublikowano

Jesteście drodzy jak cholera. 50zł płacić za 9 slotów w Niemczech? Wole kupić vps'a o wiele lepszego i tańszego...

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Po pierwsze lipne ceny, a po drugie po co są sloty prywatne skoro nie da się ustawić hasła na minecrafta (o ile się nie myle).

Ceny są dostosowane do jakości, możecie kupić serwery w jakiś pseudo firmach gdzie szlak będzie was trafiał bo nic się nie da zrobić, czy wo gule sobie zdajecie sprawę jakie zasoby serwera pożera serwer minecraft, cena jest optymalnie dostosowana. Zapraszam najpierw na serwery potem proszę o krytyczne uwagi

Opublikowano

Wybacz, ale właśnie wszedłem na Wasz "testowy" serwer i lagi okropne, nie dało się klocku zniszyć.

no nic głupoty ni mam zamiary komentować, wystarczy prześledzić twoje posty, serdecznie pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...